Αγγελίες    Επικοινωνία

Και νέα καταδίκη των τακτικών Καραπάνου
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ανακοίνωση Γιαννόπουλου - Διαμαντόπουλου: Να αλλάξει ρότα η δημοτική αρχή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εδώ και λίγες μέρες μας γνωστοποιήθηκε η κίνηση της Δημοτικής Αρχής να αποστείλει εξώδικο στην τοπική εφημερίδα «Αιχμή» με αφορμή την κάλυψη του θέματος για το έργο των αντλιοστασίων στο οποίο το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης αντέδρασε για τον τρόπο που επέλεξε η δημοτική αρχή να το δημοπρατήσει.

Ταυτόχρονα αφήνεται να εννοηθεί ότι η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί και εναντίον δέκα ή έντεκα Συμβούλων της αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα. Καταδικάζουμε αυτές τις κινήσεις οι οποίες μας προκαλούν και βαθύτατη θλίψη καθώς μας γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες όταν με τρομοκρατία, απειλές και εξορίες από τη μία, άρτον και θεάματα από την άλλη επιχειρήθηκε, χωρίς επιτυχία, να ελεγχθεί ο ελληνικός λαός.               

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή 

  1. να αλλάξει ρότα, διαγράφοντας κάθε τέτοια σκέψη και ενέργεια από τον προγραμματισμό της και 
  2. να προσέλθει σε μια προεκλογική περίοδο, όπου θα κριθεί για τα πεπραγμένα της και ταυτόχρονα θα αντιπαρατεθούν προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων και για το μέλλον σε μια περιοχή που πραγματικά τις έχει ανάγκη.


Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Σπύρος Διαμαντόπουλος

Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι.Π. Μεσολογγίου

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία