Αγγελίες    Επικοινωνία

Πρέβεζα: Απαγόρευση απόπλου σε σκάφος για παράνομη ναύλωση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι απογευματινές ώρες στις 15/07/2019 επεβλήθη απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση στο Ι/Φ-Α/Ψ σκάφος «MISS ELLI» σημαίας Γερμανίας, το οποίο ελλιμενίζεται στο αλιευτικό καταφύγιο Λυγιάς Πρέβεζας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν στελέχη Υπηρεσίας μας, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω σκάφος τελούσε υπό καθεστώς παράνομης ναύλωσης και παράλληλα διαπιστώθηκε η διαφήμιση σε διεθνείς ιστοσελίδες με σκοπό τη ναύλωση στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι πέντε (5) αλλοδαποί επιβαίνοντες το είχαν ναυλώσει για τη χρονική περίοδο από 13/07/2019 έως 20/07/2019 και για την οποία είχαν καταβάλει έκαστος το ποσό των πεντακοσίων (500 €) περίπου ευρώ (συνολικά 2.446 €), χωρίς να υφίσταται η απαιτούμενη εκ του ν.4256/2014 άδεια.

Από Υπηρεσία μας, στο πλαίσιο εφαρμογής του ανωτέρω νόμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπομένων διοικητικών κυρώσεων.

ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία