Αγγελίες    Επικοινωνία

Σε ποιους επιστρέφει χρήματα η εφορία και πότε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αναμένεται να λάβουν επιστροφή φόρου εισοδήματος πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες φορολογούμενοι, όπως προκύπτει από τα έως τώρα εκκαθαριστικά της εφορίας.

«Τυχεροί» είναι όσοι έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση και δεν έχουν ξεχάσει να δηλώσουν τον αριθμό ΙΒΑΝ για να εισπράξουν τα χρήματα τους. Ωστόσο διευκρινίζεται ότι, για να λάβουν επιστροφή φόρου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν το πιστωτικό εκκαθαριστικό και να μην χρωστάνε στο δημόσιο.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι, το μέσο ποσό επιστροφής για τον 1 στους 10 φορολογούμενους που έχουν πιστωτικό εκκαθαριστικό και περιμένουν επιστροφή είναι μόλις 287 ευρώ.

Τι ισχύει για όσους δεν έχουν δηλώσει IBAN

Όσοι δεν έχουν δηλώσει IBAN ή είναι λάθος τα στοιχεία, τότε θα πρέπει να επισκεφτούν ένα τραπεζικό κατάστημα και να πάρουν την επιστροφή φόρου, προσκομίζοντας τη σχετική ειδοποίηση.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία