Αγγελίες    Επικοινωνία

Συμφωνία των Πρεσπών: Προφυλακιστέος 27χρονος για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά ο 27χρονος συλληφθείς για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ό κατηγορούμενος, που φέρεται να εμπλέκεται και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Φαβέλα» στο Μικρολίμανο, η οποία -κατά την αστυνομία- έγινε από χρυσαυγίτες, οδηγείται στη φυλακή με βούλευμα που εξέδωσε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο 27χρονος, όπως και έξι ακόμη συλληφθέντες για τα επεισόδια, είχε απολογηθεί στον ανακριτή στις 24 Ιανουαρίου για σειρά αδικημάτων. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους υπολοίπους κατηγορουμένους, που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους, ο ίδιος οδηγήθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει ως προς την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, δηλαδή για το αν θα πρέπει ή όχι να προφυλακιστεί.
Τη διαφωνία κλήθηκε να άρει το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο τελικά υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του 27χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία