Αγγελίες    Επικοινωνία

Ομιλία του Ν. Φαρμάκη την Παρασκευή στο Αίγιο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Από το Αίγιο ξεκινάει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, τον κύκλο των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο, «Αλ. Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο) και ώρα 8:30 μ.μ. ενώ σε αυτή θα παραστεί και θα χαιρετίσει και ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, κ. Βασίλης Κικίλιας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης καλεί τους πολίτες της Αιγιάλειας στην ανοικτή εκδήλωση και ομιλία του, κατά την οποία θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητές του για την περιοχή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη επικράτησης μίας νέας αντίληψης, αλλά και νέων ταχυτήτων, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Φαρμάκης, με αφορμή την ομιλία του, σημειώνει: «Αντίπαλός μας σε αυτές τις εκλογές είναι ο παλαιοκομματισμός, η αδράνεια, η υστέρηση. Από όποιον και να εκφράζονται, με όποιον ιδεολογικό μανδύα και να εμφανίζονται. Στις 26 Μαΐου, το ρολόι της Δυτικής Ελλάδας δεν θα γυρίσει πάλι πίσω, αλλά θα προχωρήσει μπροστά. Στο σήμερα και το αύριο που αξίζουμε!»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία