Αγγελίες    Επικοινωνία

Στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης της στον Κήπο του «Apotheosis» στην Πάτρα και της στήριξης της υποψηφιότητας της απ’ την πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη περιόδευσε την Πέμπτη και την Παρασκευή σε Δημόσιες Υπηρεσίες, σε Ιδρύματα, χώρους εργασίας και επιχειρήσεις στην Πάτρα και στο Αίγιο.

Η κ. Τραχήλη σε συνεντεύξεις της σε τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στις επαφές της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους χιλιάδες πολίτες που έχουν συνταχθεί με την υποψηφιότητα της επισημαίνοντας ότι «όλο αυτό τον καιρό δώσαμε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα και αυτό εκτιμήθηκε απ’ τους συμπολίτες μας και θα έχει κρυστάλλινο αντίκρισμα στις κάλπες την Κυριακή».

Η ίδια πρόσθεσε ότι η υποψηφιότητα της έρχεται απ’ το μέλλον και αναφέρεται στο μέλλον. Και σημείωσε: «Στο δικό μας μέλλον. Σ’ αυτό που αποφασίζουμε μαζί! Γιατί εδώ είναι το μυστικό. Στην συμμετοχή και στην συναπόφαση. Στους πολίτες που η φωνή τους θ’ ακούγεται καθαρά εκεί που πρέπει ν’ ακουστεί. Που δεν θ’ αλλοιώνεται και δεν θα θαμπώνει. Στον βουλευτή που δεν θα οχυρώνεται πίσω από κλειστές πόρτες και θα ορίζει τα πιστεύω του κατά το δοκούν και κατά την συγκυρία. Ή στον εξαφανισμένο και υπερόπτη βουλευτή. Αλλά στον βουλευτή που θα έχει το γραφείο του ανοικτό στον ήλιο, στο φως, χωρίς στεγανά και κατηγοριοποιήσεις. Ανοικτό στον πολίτη που θέλει και πρέπει να συνδιαμορφώνει τις πολιτικές και να έχει αυθεντική εκπροσώπηση».

Και η κ. Τραχήλη υπογράμμισε: «Το δικό μου πολιτικό γραφείο στην πλατεία Γεωργίου έτσι λειτουργεί. Ορθάνοικτο ώστε να μπαίνει καθαρός αέρας. Καθαρό όπως η αύρα και ο χαρακτήρας των συνεργατών μου.  Αυτό τον καθαρό αέρα κι αυτή την καθαρή αύρα ζητώ να έχω την ευκαιρία να μεταφέρω στη Βουλή, μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

Η κ. Τραχήλη εξέφρασε, παράλληλα, την ευγνωμοσύνη της και προς στην πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη. Υπογραμμίζοντας ότι είναι γνωστό στην Αχαΐα, είναι γνωστό στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας σ’ όλη τη χώρα ότι «η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν και είναι η πολιτική προσωπικότητα που με ενέπνευσε, μ’ ενθάρρυνε και με στήριξε ώστε να μπω στην πολιτική».

Η υποψήφια βουλευτής κάλεσε, επίσης, τους ψηφοφόρους την Κυριακή να πάνε στις κάλπες και να τις γεμίζουν με γαλάζια ψηφοδέλτια. «Μην αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Μην αφήνουμε τις τύχες και τις ζωές μας σε άλλα χέρια. Την Κυριακή ψηφίζουμε στη κρισιμότερη αναμέτρηση των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων για την πατρίδα μας», ανέφερε η κ. Τραχήλη.

Και προέβλεψε ότι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πολύ πάνω απ’ το 40%. «Ποσοστό», όπως είπε, «που θα δώσει αέρα στην αυτοδύναμη Ελλάδα και στην αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Του αυριανού πρωθυπουργού μας τον οποίο, για άλλη μια φορά ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη του. Από την Δευτέρα αλλάζουμε σελίδα. Αλλάζουμε εποχή! Πάμε μπροστά. Ξαναβρίσκουμε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της αισιοδοξίας, της ελπίδας, της υπεροχής και της πρωτοπορίας». 

Με αφορμή την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας η υποψήφια βουλευτής Αθηνά Τραχήλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Το μείζον και το πρωτεύον είναι η χώρα -με αφετηρία την 7η Ιουλίου- να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, αποκατάστασης των αδικιών και κοινωνικής ευημερίας.

Να ξαναβρούμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας. Να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας κι ένα περιβάλλον ουσιαστικής ενθάρρυνσης και στήριξης της δημιουργικότητας μας.

Με ευκαιρίες για τις νέες και τους νέους μας, με εφόδια στον οικογενειάρχη, στον μισθωτό και στον συνταξιούχο που δοκιμάζονται απ’ την κρίση, με θέσεις εργασίας που θ’ απαντούν στο φλέγον- ειδικά στην Αχαΐα- πρόβλημα της ανεργίας και με πραγματικούς όρους αλληλεγγύης προς τους ασθενέστερους.

Σε ό,τι με αφορά, είναι ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Η δε εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου ο Πρόεδρος μας με γεμίζει μ’ ευθύνη αλλά και δύναμη.

Χρέος μας τώρα είναι το μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα να φτάσουν σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Αχαΐας. Ξεκινάμε έναν ωραίο αγώνα με ορόσημο την 7η Ιουλίου. Και αμέσως μετά βάζουμε τις βάσεις της Ελλάδας της ελπίδας, της αισιοδοξίας και του μέλλοντος».

Η Νέα Δημοκρατία δεν σύρεται στους λαϊκισμούς που κόστισαν ακριβά στην χώρα αλλά στρέφεται επιθετικά προς το μέλλον, μ’ ένα εμπροσθοβαρές αναπτυξιακό πρόγραμμα που θ’ αναδιατάξει τις παραγωγικές δυνάμεις και θα δημιουργήσει νέες, ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Αυτό επεσήμανε το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στην εκπομπή του Τηλέμαχου Σαντοριναίου στον «Παραπολιτικά 90,1» η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη.

Η κ. Τραχήλη αφού υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, σε πολιτικές αλλά και σε πρόσωπα, εστίασε στο ζήτημα της ανεργίας και της παροχής ευκαιριών στους νέους, σημειώνοντας ότι ειδικά στην Αχαΐα το πρόβλημα της έλλειψης απασχόλησης είναι εκρηκτικό και ακουμπά κάθε οικογένεια.

«Σ’ αυτή την παγιωμένη ακινησία η Νέα Δημοκρατία έρχεται να δώσει ολοκληρωμένες απαντήσεις. Όχι με μαγικά ραβδάκια αλλά με παρεμβάσεις, με μεταρρυθμίσεις, μ’ ένα νέο οικονομικό και παραγωγικό περιβάλλον που θα βγάλει την χώρα απ’ το τέλμα και θα συντείνει στην βαθμιαία αποκλιμάκωση της υψηλής ανεργίας, ξαναβάζοντας σε κίνηση την μηχανή της οικονομίας», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι οι πολίτες της Αχαΐας αλλά και όλης της χώρας εκφράζουν με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον πρωθυπουργό που με ευθύνη, ρεαλισμό, σύνεση και σοβαρότητα, θα οδηγήσει την χώρα σε μια νέα περίοδο αναγέννησης.

Της Αθηνάς Τραχήλη

Ο ίδιος ο Πρόεδρος μας, το βράδυ της Τρίτης στην «Αχάια Κλάους», εξήγησε καθαρά τους λόγους της απόφασης του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Μια απόφαση που αιφνιδίασε ευχάριστα τους πάντες. Και προσδίδει, πλέον, νέα δυναμική στον συνδυασμό μας.

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ψηφοδέλτιο σηματοδοτεί με τον ευκρινέστερο τρόπο την παραταξιακή ενότητα αλλά και το διαρκώς αυξανόμενο εκτόπισμα της Ν.Δ. σε μια περιοχή που οι συσχετισμοί και οι ισορροπίες δεν την ευνοούσαν πάντα. Όμως, πλέον, τα πράγματα αλλάζουν.

Η περιοχή μας, με πολλές και ανεπούλωτες πληγές, στρέφει την πλάτη στον λαϊκισμό, στον πολιτικό καιροσκοπισμό, στις αναχρονιστικές μεθόδους που την έφεραν στο τέλμα και ατενίζει με άλλο αέρα τη μέλλον. Αισιόδοξα, με δύναμη, με αυτοπεποίθηση, με αναγεννημένη ελπίδα, με την στέρεη βεβαιότητα ότι απ’ την 7η Ιουλίου κλείνουμε οριστικά την πόρτα στο χθες και σε όσους ευθύνονται για τα δεινά που το χθες έφερε στη ζωή μας.

Η Νέα Δημοκρατία σπάει την βαριά καθήλωση και προετοιμάζει την χώρα για την «έκρηξη ανάπτυξης» που περιέγραψε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πάτρα.

Ο ίδιος, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, υπογράμμισε και την πολιτική φιλοσοφία που διέπει τη Νέα Δημοκρατία. Την κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση των πιο πιεστικών προβλημάτων, είτε με όρους κοινωνίας και ανάπτυξης, είτε με γεωγραφικούς όρους. Στην περίπτωση μας, ισχύουν και τα δύο.

Και σκύβει πάνω στην Αχαΐα, έμπρακτα και όχι με την ρητορική ελαφρότητα των κενολόγων, για να δείξει ότι απ’ την περιοχή που βουλιάζει περισσότερο στην ανεργία και στην στασιμότητα ξεκινά η πολιτική και αναπτυξιακή αντεπίθεση της αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Υπ’ αυτή την έννοια η ομιλία του στον περίβολο της «Αχάια Κλάους» είχε και ιστορικό χαρακτήρα.

Ήταν μια ομιλία που μίλησε στην καρδιά όλων των Αχαιών. Όχι υπό το συναισθηματικό πρίσμα της στιγμής αλλά υπό το πρίσμα της εδραιωμένης σιγουριάς και της εμψύχωσης που εκπέμπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Αχαΐα να γίνει γαλάζια. Όπως τής αξίζει», είπε. Γαλάζια. Δηλαδή στο χρώμα του ουρανού μας.

*Η Αθηνά Τραχήλη είναι πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Ιδιαίτερη τιμή και διεθνής αναγνώριση για τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο αποτελεί η εκλογή της Προέδρου του Αθηνάς Τραχήλη στην θέση της Αντιπροέδρου της UEVP (Union of European Veterinary Practionioners), του πανευρωπαϊκού φορέα που εκπροσωπεί τους ιδιώτες κτηνιάτρους στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων (FVE).

Οι αρχαιρεσίες έγιναν την Πέμπτη στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και η κ. Τραχήλη κατέλαβε την θέση της Αντιπροέδρου με ευρεία πλειοψηφία.

«Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Πέμπτης δείχνει την αναγνώριση αλλά και την ισχυρή φωνή που έχουν οι Έλληνες κτηνίατροι στα ευρωπαϊκά όργανα του κλάδου μας και ασφαλώς δημιουργεί νέα δεδομένα στην διεθνή εκπροσώπηση μας και μάλιστα σε μια περίοδο όπου σε ευρωπαϊκό επίπεδο συζητούνται σοβαρά ζητήματα, με άμεση αναφορά στο επιστημονικό έργο και στην καθημερινή πρακτική των κτηνιάτρων», ανέφερε σε δήλωση της η κ. Τραχήλη.

Η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Η καθαρή νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δείχνει, πέραν των άλλων, και την αδιαμφησβήτητη πολιτική υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας ενόψει και των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να συγχαρώ τον νέο περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη. Η επιτυχία του ως επικεφαλής της επόμενης περιφερειακής αρχής είναι προεξοφλημένη και βέβαιη.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο απευθύνθηκε με θάρρος και παρρησία στην κοινωνία και κατάφερε πολύ γρήγορα ν’ ανατρέψει έναν συσχετισμό που μόλις μερικές εβδομάδες πριν κάποιοι θεωρούσαν δυσμενή και αντίξοο για την παράταξη του.

Οι πολίτες μίλησαν και με δυνατή φωνή ψήφισαν υπέρ της αλλαγής σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το ίδιο θα κάνουν και στις 7 Ιουλίου. Θα εκλέξουν ισχυρή και αυτοδύναμη την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε επιτέλους η χώρα να μπει ξανά σε τροχιά κανονικότητας, ανάπτυξης και πραγματικής αποκατάστασης των αδικιών». 

Σελίδα 1 από 4

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία