Αγγελίες    Επικοινωνία

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους στην εκλογική διαδικασία των Περιφερειακών Εκλογών. Νοιώθω ευτυχής γιατί επικοινώνησα με ανθρώπους που ταυτίστηκα αξιακά και ιδεολογικά μαζί τους, με κοινές αγωνίες για τα προβλήματα του τόπου μας, δίχως ηθικές εκπτώσεις και παρεκκλίνουσες συμπεριφορές.

Επέλεξα έναν προεκλογικό αγώνα που τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, ήταν η επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, η αναγνώριση από κοντά των προβλημάτων του τόπου μας και η έκθεση των προσωπικών μου απόψεων για θέματα που αφορούν όλους μας. Δεσμεύομαι την επικοινωνία αυτή να διατηρήσω και στη συνέχεια.

Είναι η βασική μου αρχή, ότι έτσι θα πρέπει να γίνονται οι εκλογές που αφορούν τους ανθρώπους που απευθύνεται ο κάθε υποψήφιος. Πρέπει η κοινωνία να γνωρίζει και να ξέρει ποιος είναι αυτός που ψηφίζει. Έτσι αγωνίστηκα και έτσι θα πορεύομαι πάντα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι οι πολίτες αγωνιούν για την Αλλαγή όλων εκείνων που κρατούν την περιοχή σε στασιμότητα. Με γνώμονα αυτό, οφείλουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο το Νεκτάριο Φαρμάκη σε αυτό το δύσκολο έργο, έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο, το ήθος και την αξιοπρέπεια που ο ίδιος εξέπεμπε όλη αυτήν την περίοδο.

Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι, από οποιοδήποτε μετερίζι, μέσα στην κοινωνία, θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, ήτοι να αγωνίζομαι με ήθος, συνέπεια και πολιτικό πολιτισμό, για την υλοποίηση όλων όσων προεκλογικά πρεσβεύαμε.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Άγγελος Αθ. Σταυρόπουλος

Οικονομολόγος MSc.

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 25/04/2019

Πώς θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης η Αιτωλοακαρνανία αναλύει μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Ν. Φαρμάκη, Άγγελος Σταυρόπουλος.

Εξηγώντας τι σημαίνει το όνομα της παράταξης «Όλα από την Αρχή», μιλάει για διαφάνεια και διαφορετικό τρόπο διοίκησης. Μιλάει επίσης για έργα ουσίας που θα δώσουν ώθηση στον πρωτογενή τομέα και στην τουριστική προοπτική του νομού. Επιπλέον δηλώνει υποστηρικτής της δημιουργίας Πανεπιστημίου Αιτωλοακαρνανίας, με την αξιοποίηση των υφιστάμενων υποδομών.

 

Κε Σταυρόπουλε, τι σημαίνει για την Αιτωλοακαρνανία «Όλα από την Αρχή»;

«Όλα από την Αρχή» σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε την άσκηση της διοίκησης της Περιφέρειας με διαφορετικό τρόπο. Η συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών, η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και των στόχων κάθε περιφερειακής ενότητας θα αποτελούν σημείο σημαίνουσας αναφοράς. Όλα με πλήρη διαφάνεια, με πλήρη πρόσβαση σε κάθε πληροφορία που ο πολίτης θα πρέπει να γνωρίζει και όλα υπό το καθεστώς λογοδοσίας και αναφοράς του αποτελέσματος της κάθε ενέργειας. Με λίγα λόγια, η ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης που θα προάγει τα δυνατά σημεία κάθε περιοχής και θα οδηγεί σε ισόρροπη ανάπτυξη δίχως αποκλεισμούς.

Κα Βήττα, πρέπει να καλλιεργηθεί μια νέα περιφερειακή αντίληψη, όπου εκτός από πολίτες του νομού μας θα νιώθουμε και πολίτες μια σημαντικής περιφέρειας, με σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να αξιοποιήσουμε συνολικά προς όφελος όλων. Ήρθε η ώρα για μία νέα περιφερειακή αρχή με νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, με σύγχρονη αντίληψη, που θα αφήσει πίσω της ότι δεν απέδωσε στο παρελθόν και θα δουλέψει με πάθος και όραμα για την ανάπτυξη του τόπου. Η επιλογή μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη: η Δυτική Ελλάδα πρέπει και έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει μπροστά.

 

Ο νομός με την μικρότερη ανάπτυξη στην Δυτ. Ελλάδα τι μπορεί να περιμένει σε περίπτωση εκλογής του Νεκτάριου Φαρμάκη;

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο νομός έχει το θλιβερό προνόμιο να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις σε αρνητικούς δείκτες. Είμαστε στην 8η θέση σε απορροφητικότητα, στην 1η θέση σε μακροχρόνια ανεργία και στην ακραία φτώχεια, ένα οδικό εσωτερικό δίκτυο και υποδομές από την εποχή της Χούντας, ένας νομός σε μόνιμη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ένας πρωτογενής τομέας με αρδευτικό δίκτυο απαρχαιωμένο και αδυναμία το νερό να φτάσει στα χωράφια των αγροτών παρά το πλούσιο υδάτινο στοιχείο. Η συμβολή στο τουριστικό ΑΕΠ μόλις 1,2 επί του συνόλου της χώρας και πολλά ακόμα που μόνο στεναχώρια και οργή προκαλούν. 

Η εκλογή του συνδυασμού του Νεκτάριου Φαρμάκη θα θέσει από την πρώτη μέρα της εκλογής του τις βάσεις για μια νέα αντίληψη των θεμάτων που απασχολούν το νομό μας. Θα τεθεί σε άμεση εφαρμογή ένα επιχειρησιακό σχέδιο με έμφαση στην επιχειρηματικότητα. Θα καταγραφούν οι δυνατότητες της περιοχής μας, τα δυνατά και αδύνατα σημεία της καθώς και οι ευκαιρίες και πιθανές απειλές που υπάρχουν. Θα αποφασίσουμε σε επίπεδο κοινωνίας και στόχου ποιοι είμαστε και πού θέλουμε να πάμε το νομό μας. Σκοπός να δημιουργηθεί εισόδημα, ανάπτυξη και δουλειές ώστε οι νέοι να μην ονειρεύονται να φύγουν στο εξωτερικό.

 

Ποια είναι η θέση σας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό μας, μιας και είναι το ακανθώδες θέμα των τελευταίων ημερών;

Η κυβέρνηση  με την εφαρμογή του νέου μοντέλου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έρχεται να επιδεινώσει μία πονεμένη ιστορία παίζοντας πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των τοπικών κοινωνιών. Ενεργοποιεί τα κοινωνικά αντανακλαστικά και βάζει τις τοπικές κοινωνίες να διαγκωνίζονται θέτοντας γεωγραφικά χαρακτηριστικά στον εκπαιδευτικό χάρτη της χώρας. Η πολιτεία οφείλει να εκμεταλλευτεί τις υφιστάμενες δομές του νομού μας, να τις ενισχύσει, να τις ενδυναμώσει με στελεχιακό δυναμικό, εστίες, λέσχες κλπ, ώστε να μη καταντήσει κάθε εκπαιδευτικό τμήμα να αποτελεί ζωντανό κύτταρο μόνο κατά τη περίοδο εξεταστικών και κυρίως αντικείμενο συζητήσεων και παζαριών προεκλογικά, αλλά το χειρότερο να αναγκαστεί να αναστείλει τη λειτουργία του μετεκλογικά. Η απερχόμενη περιφερειακή αρχή δια των εκπρόσωπων της, που κρατεί τα σκήπτρα της διεκδίκησης, όταν ο κυβερνητικός τους περιφερειάρχης & πολιτικός τους προϊστάμενος, κωφεύει σαν να μη συμβαίνει τίποτα για τα σχέδια που απεργάζεται η κυβέρνηση που τον στηρίζει. Το σχέδιο συζητείται τόσο καιρό και ερχόμαστε ένα μήνα πριν τις εκλογές να διαρρήξουμε τα ιμάτια μας. Δε μπορεί η συζήτηση να εξαντλείται κάθε φορά προεκλογικά εκεί, δηλαδή αν ένα εκπαιδευτικό τμήμα θα μείνει ή θα φύγει, αλλά υπό ποιες προϋποθέσεις θα μείνει και πώς θα μεγαλώνει κάθε φορά.

Το όποιο Ακαδημαϊκό Τμήμα που υπάρχει θα πρέπει να είναι ισχυρό, μόνιμο εξωστρεφές, με όσο το δυνατό μεγαλύτερο βαθμό αυτονομίας. Να αξιολογείται συνεχώς αλλά κυρίως να μην έχει καμία ανασφάλεια ως προς το μέλλον του και τα επαγγελματικά του δικαιώματα. Αν θέλουμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση για τη παιδεία, αυτή θα πρέπει να γίνει συλλογικά και συνολικά σε επίπεδο Αιτωλ/νίας. Η δημιουργία Πανεπιστημίου Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να μπει σε προτεραιότητα από όλους.

 

Ποιες είναι οι βασικές παρεμβάσεις που δεν έγιναν μέχρι τώρα και θα αποτελέσουν δική σας προτεραιότητα;

Ο νομός μας είναι ένας πλούσιος νομός με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία αν αναδειχθούν και συνδεθούν κλαδικά μπορούν να παράξουν υπεραξία, πλούτο και θέσεις εργασίας. Ας δούμε ενδεικτικά κάποιους αριθμούς. Στο νομό μας παράγεται το 25% της Βιολογικής Κτηνοτροφίας, διαθέτει το 10% του ζωικού κεφαλαίου σε αιγοπρόβατα και το 6% σε βοοειδή, καλλιεργούνται 1.670.000 στρέμ. περίπου κλπ. Διαθέτει ποιοτικά αγροτικά προϊόντα χωρίς ετικέτα, αλλά και μικρούς κλήρους με ότι σημαίνει αυτό για την απειλή από τον ανταγωνισμό. Είναι πλούσιος σε υδάτινο στοιχείο αλλά το αρδευτικό δίκτυο απαρχαιωμένο και επικίνδυνο.

Θα πρέπει λοιπόν ως προτεραιότητα να δώσουμε έμφαση στον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου, στη δημιουργία κουλτούρας συγκέντρωσης μονάδων και συγχωνεύσεων σε εταιρίες κοινών συμφερόντων, ώστε το παραγόμενο προϊόν να διατίθεται ανταγωνιστικά. Να στοχεύσουμε στην ετικετοποίηση των προϊόντων. Αυτό απαιτεί ενημέρωση και εκπαίδευση των αγροτών/επιχειρηματιών τη μεγαλύτερη συμμετοχή τους σε χρηματοδοτικά εργαλεία και τη καθοδήγησή τους σε κάθε τάση καλλιέργειας ενισχύοντας την ευελιξία.

Άλλο μεγάλο στοίχημα και στόχος μας θα πρέπει να είναι ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου και υποδομών, η ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς, ως ενιαία τουριστική υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι ο εναλλακτικός τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα. Ο ορεινός Βάλτος αποτελεί στοίχημα στη κατεύθυνση αυτή, όπως και η ενίσχυση της ορεινής Ναυπακτίας που ήδη αποτελεί προορισμό. Απαιτούνται όμως και θεσμικές παρεμβάσεις όπως ο καθορισμός χρήσεων γης και ο σαφής καθορισμός των ορίων του αιγιαλού και των όρων δόμησης για ήπιες δραστηριότητες στη περίπτωση της λίμνης Τριχωνίδας και όχι μόνο.

Να σκεφτούμε σοβαρά τη πιθανή δημιουργία ΒΙΟ.ΠΑ στο Αγρίνιο και να αγωνιστούμε για τη πλήρη αξιοποίηση του μεγαλύτερου φυσικού λιμανιού στο Πλατυγιάλι. Επίκεντρο σε όλα αυτά η προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομίας.

 

Πιστεύετε ότι υπάρχει η δυνατότητα, κυρίως η οικονομική, για να λυθούν βασικά προβλήματα υποδομών;

Τα χρηματοδοτικά εργαλεία και η ενίσχυση από το Εταιρικό Σύμφωνο για το ΕΣΠΑ αποτελεί το βασικό στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας και της Περιφέρειάς μας κατ’ επέκταση. Θα πρέπει όμως να αυξήσουμε την απορροφητικότητα των κονδυλίων κάτι που η παρούσα Περιφερειακή Αρχή καταγράφει υστέρηση. Θα πρέπει να στοχοποιήσουμε τις παρεμβάσεις και τα έργα που χρηματοδοτούνται, ώστε να έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα διαπιστώνουμε ανακοίνωση σποραδικών έργων, πολλά εξ αυτών και προεκλογικά, δίχως να δημιουργούν ένα συνολικό αναπτυξιακό δεδομένο. Τι νόημα έχει, για παράδειγμα, δεκάδες ευρώ σε μπαλώματα σε δρόμους όταν με την επόμενη βροχή ο δρόμος θα περιέλθει στην ίδια κατάσταση; Σημαντικό ρόλο έχουν και οι ιδιώτες με τα κεφάλαιά τους, αρκεί οι όροι και οι προϋποθέσεις να δημιουργούν σε όλα τα μέρη σύμπραξης υγιή συνεργασία. Να καταγράψουμε επίσης και το Περιουσιολογιο της Περιφέρειας, ώστε να γνωρίζουμε τι από αυτά που η περιφέρεια διαθέτει μπορούν να αξιοποιηθούν. Να σας ενημερώσω ότι Περιουσιολογιο δεν έχει η Περιφέρεια μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας. Όλα αυτά απαιτούν δουλειά και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης. Προτεραιότητα κάθε φορά που κάποιος αναλαμβάνει την εξουσία δεν είναι η προσπάθεια πως θα επανεκλεγεί πρωτίστως, αλλά να αφήσει έναν τόπο καλύτερο από αυτόν που παρέλαβε. 

Ο συνδυασμός του Νεκτάριου Φαρμάκη αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουν και όραμα και θέληση για δουλειά. Είναι άνθρωποι που εργάζονται, με εμπειρίες στο χώρο εργασίας τους, δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Μεγαλώνουν τις οικογένειές τους στο τόπο αυτό και θέλουν να τον δουν να προοδεύει ώστε τα παιδιά μας να μη σκεφτούν να μεταναστεύσουν για ένα καλύτερο μέλλον. Θέλουμε το μέλλον του τόπου μας να είναι άμεσα συνυφασμένο με τους νέους ανθρώπους και την ύπαρξης δουλειάς για αυτούς.  Στο πλαίσιο αυτό εντάσσω και τη δική μου υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Αιτωλ/νίας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Του Άγγελου Σταυρόπουλου
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αιτ/νίας με το Νεκτάριο Φαρμάκη

Η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση Περιφερειακή Ενότητα της Χώρας. Παρουσιάζει σημαντικές ανισότητες λόγω της γεωγραφικής ποικιλομορφίας, µε την εναλλαγή ορεινών όγκων, υδάτινων οικοσυστημάτων και σημαντικών παραγωγικών εκτάσεων.

Μετά από τόσα χρόνια οικονομικής κρίσης, που οδήγησε στη μείωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, είναι πλέον αντιληπτό ότι δεν υπάρχουν πια τα περιθώρια για έργα αμφίβολης χρησιμότητας και αποτελεσματικότητας. Το παρελθοντικό μοντέλο που επικεντρωνόταν στην αποσπασματική κατασκευή έργων χωρίς κάποιο μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό σχεδιασμό, δε βοήθησε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Τα έργα οφείλουν να είναι στοχευμένα και εστιασμένα σε τομείς που αποδεδειγμένα υπάρχουν προϋποθέσεις και προοπτικές ανάπτυξης, τις οποίες θα δημιουργήσουν και θα ενισχύσουν, προκαλώντας προστιθέμενη αξία για τον τόπο και τους κατοίκους του, αυξάνοντας και το κατά κεφαλήν εισόδημα.

Ενδεικτικά στον τόπο μας στον πρωτογενή τομέα, θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση των αρδευτικών, εγγειοβελτιωτικών έργων με στόχο την στήριξη των γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας. Ανάγκη αποτελεί και η ενίσχυση δημιουργίας εταιρειών κοινού συμφέροντος που θα διαθέτουν τη παραγωγή τους σε ανταγωνιστική τιμή. Στο δευτερογενή τομέα, απαιτείται η δημιουργία Βιοτεχνικών Πάρκων, κατάλληλα χωροθετημένων και με τις απαραίτητες υποδομές να διευκολύνουν και να εξυπηρετούν την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αναγκαία και η ενίσχυση των μεταποιητικών μονάδων που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στη πρωτογενή παραγωγή. Ο Τουριστικός τομέας είναι τομέας με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης λόγω ότι το μεγαλύτερο μέρος των ακτογραμμών είναι αναξιοποίητο. Στη κατεύθυνση αυτή απαιτείται και η χωροθέτηση των χρήσεων γης, αλλά και ο κατάλληλος σχεδιασμός ώστε κάθε έργο τουριστικό να αποτελεί μέρος ενός γενικότερου σχεδιασμού με πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.

Η παλαιοκομματική λογική που ο πρώτος και δεύτερος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης υλοποιούσε έργα προς ικανοποίηση πολιτικών φίλων και κομματικών υποστηρικτών πρέπει να περάσει ανεπιστρεπτί. Η εποχή που οι μπετονιέρες και jcb βρίσκονταν στη διάθεση της προεκλογικής εκστρατείας κάθε υποψηφίου πρέπει να τελειώσει. Στη θέση της να αρχίσει μια Νέα Εποχή σοβαρότητας και μακροπρόθεσμου σχεδιασμού.

Στην κατεύθυνση αυτή της λογικής θα πρέπει ως νέα περιφερειακή αρχή να κινηθούμε εάν θέλουμε να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει προς όφελος όλων.

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 28/02/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την παρουσίαση δυο προγραμμάτων ενίσχυσης επιχειρήσεων, έκανε και στο Μεσολόγγι η Διαχειριστική Αρχή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων που εδρεύει στην Πάτρα.

Συντονιστής των δυο προγραμμάτων για όλη την Ελλάδα είναι ο Άγγελος Σταυρόπουλος, ο οποίος έκανε την παρουσίαση και αφορούν το μεν πρώτο στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, το δε δεύτερο στοχεύει στην ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 28/02 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Ο Άγγελος Αθ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Πληροφορικής σε θέματα Οικονομίας και Διοίκησης.

Από νωρίς εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα με αντικείμενο τις ιδιωτικές επενδύσεις, ενώ το επαγγελματικό του ενδιαφέρον κέρδισαν τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα επενδυτικά προγράμματα που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, σε Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο.  

Έχει εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο τη ποιοτική ανάλυση οικονομικών στοιχείων, αλλά και στο σχεδιασμό επιμορφωτικών προγραμμάτων σε στοχευμένες επαγγελματικές ομάδες. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής του Σώματος Λογιστικής Τυποποίησης του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης & της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του ιδίου Υπουργείου. Έχει υπάρξει συνεργάτης της ΟΠΑΠ Α.Ε με αντικείμενο την ανάλυση & παρακολούθηση συμβάσεων, κ.α. 

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε θέση ευθύνης στον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, με αντικείμενο το συντονισμό & τη διαχείριση σε Περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο, Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου & του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Πέραν της επαγγελματικής του απασχόλησης σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα του τόπου του. Σε μικρή ηλικία εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας, εκλεγμένο μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Είναι 40 ετών και είναι παντρεμένος με τη Διατροφολόγο – Διαιτολόγο Αθηνά Κατσικα και πατέρας δύο κοριτσιών.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία