Αγγελίες    Επικοινωνία

Από το Γραφείο του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Γεώργιου Σωτηρακόπουλου γίνεται γνωστό ότι: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη Διευθύντρια του Σελίβειου Γηροκομείου Ι.Π Μεσολογγίου Θ. Κουτσαγγέλη,το  προσωπικό και τα μέλη που μας τίμησαν με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και την ευγενική  χορηγία τους συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση του Κ.Α.Π.Η. την Τρίτη 1 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Για τους ίδιους λόγους θα θέλαμε επίσης  να ευχαριστήσουμε για τις ευγενικές χορηγίες τους τον κ.  Δ.Τσιγαρίδα, τον κ.  Σ.Βίλλιο  και την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου Παρασκευή Μπαλτά – Πετρονικολού».

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου με την ανάθεση της προεδρίας της Κοινωφελούς Επιχειρήσεως.

Σκοπός μας είναι να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους έτσι ώστε να μείνουν ικανοποιημένες όλες οι κοινωνικές ομάδες καθώς και ηλικίες.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξοφληθούν όλοι οι μισθοί των εργαζομένων της επιχείρησης.

Με πίστη στα ιδανικά και στις αξίες μας θα συμβάλλουμε στην ανύψωση της Κοινωφελούς με μοναδική μας επιδίωξη την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού καθώς και περιβάλλοντος.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Σωτηρακόπουλος

Στον απόηχο των ημερών οφείλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω.

Όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε στο δημοτικό συμβούλιο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Υπόσχομαι από τη θέση αυτή να είμαι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων μας. Προβλημάτων που είναι κοινά για όλους που πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας χωρίζουν.

Με τον Κώστα Λύρο Δήμαρχο και την Δημιουργική Ανατροπή ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει μέσα από μια προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανείς.

ΝΑΙ, ο ιστορικός Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ! Kαι το όμορφο Αιτωλικό μας θα γίνει η μικρή Βενετία της Ελλάδας!!!

Με εκτίμηση
Σωτηρακόπουλος Γιώργος
Δάσκαλος

Έρχονται και νέα πρόσωπα

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 22/11/2018

Συνολικά δώδεκα ονόµατα έχουν ανακοινωθεί ήδη από τον Κώστα Λύρο και σύµφωνα µε πληροφορίες άµεσα ακολουθούν κι άλλα.

Ο δάσκαλος Γιώργος Σωτηρακόπουλος από το...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Φίλες και Φίλοι,

Στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που βιώνει η πατρίδα μας και ζώντας μία πρωτοφανή κρίση που έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πολιτικού συστήματος, θεωρώ πως η συμμετοχή νέων προσώπων με ανιδιοτελείς σκοπούς μπορεί να φέρει τον πολίτη κοντά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και να βάλει φρένο στην απαξίωση του πολιτικού μας συστήματος.

Η Ν.Δ έχει αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα σύγχρονο πολιτικό άνδρα, τεχνοκράτη με πρωτοπόρες ιδέες ο οποίος είναι η τελευταία μας ελπίδα για την διάσωση της χώρας.

Δεν εξυπηρετώ και δεν στηρίζομαι από μικροκομματικά συμφέροντα και αγκυλώσεις αλλά μόνο στις ψήφους των αγνών αγωνιστών.

Με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης, με ευθύνη και πολιτισμό πρέπει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, την πατρίδα μας, τον ελληνισμό και την ορθοδοξία μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σωτηρακόπουλος Γιώργος
Δάσκαλος

Αγαπητοί φίλοι,

Επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Νεοδημοκράτες της Αιτωλοακαρνανίας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στις εσωκομματικές εκλογές της 3ης Απριλίου 2016, τόσο προς το πρόσωπό μου, όσο και προς τους υπόλοιπους εκλεγμένους εκπροσώπους της περιοχής μας στο επικείμενο 18ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε τις πόρτες του κόμματος σε νέα στελέχη. Το νέο αίμα είναι υγεία και, αν αξιοποιηθεί από το νέο πρόεδρο και ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων, η ωφέλεια θα είναι τεράστια τόσο για τα εθνικά ζητήματα, όσο και για την ίδια την ανανέωση του πολιτικού ήθους. Πάνω στην κρισιμότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της, η χώρα μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα προτάξουν το εθνικό συμφέρον και την ειλικρινή προσφορά πάνω από τις προσωπικές πολιτικές και φιλοδοξίες. Ο νέος πρόεδρος οφείλει και πρέπει να προχωρήσει σε τολμηρές καταστατικές αλλαγές, μέσα από τις οποίες θα αναδειχτεί ένα σύγχρονο κόμμα, το οποίο θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του λαού.

Για να μπει ένα τέλος στη σιωπή των αμνών οι Έλληνες πρέπει να ξαναβρούμε τη φωνή μας.

Για τον λόγο αυτό παρακαλώ τον νεοεκλεγέντα την προσεχή Κυριακή πρόεδρο της ΝΟΔΕ να καλέσει όλους τους συνέδρους αλλά και όλους τους εκπροσώπους των κομματικών μας δομών της Αιτωλοακαρνανίας σε μία ανοιχτή διαβούλευση πάνω σε θέματα όπως οι καταστατικές αλλαγές, η παιδεία, η οικονομία, οι σχέσεις εκκλησίας και κράτους, η προσφυγική κρίση, η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας αλλά και το μέλλον της Αιτωλοακαρνανίας μας.

Πιστεύω ότι το συνέδριο αυτό θα σηματοδοτήσει την έναρξη των διαδικασιών για τη χάραξη της στρατηγικής που θα πρέπει να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στο μέλλον, λέγοντας μόνο αλήθειες για τη διαμόρφωση μια αξιόπιστης κυβερνητικής πρότασης για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Εύχομαι σε όλους καλούς αγώνες και καλό Πάσχα

Σωτηρακόπουλος Γεώργιος,

Εκπαιδευτικός, Σύνεδρος στο 18ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία