Αγγελίες    Επικοινωνία

Μ. Γούργαρη: «Θα προσπαθώ να είμαι αντάξια προς την επίτευξη της αναβάθμισης του Δήμου»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2019 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Όλους τους συνυποψήφιους μου για αυτό τον όμορφο και δημιουργικό αγώνα που δώσαμε. Ο αγώνας που δώσαμε για την Δημιουργική Ανατροπή δεν μετριέται με αριθμούς, δεν έχει νικητές και ηττημένους και δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ!

Ευχαριστώ τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΛΥΡΟ που με εμπιστεύθηκε, με ενέταξε στον συνδυασμό του και όλοι μαζί στο πλευρό του δώσαμε αυτόν τον όμορφο και νικηφόρο αγώνα που μόλις τώρα αρχίζει! Να είστε σίγουροι πως χωρίς διαχωρισμούς θα είμαι παρούσα και θα στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που θα έχει στόχο την ευημερία του τόπου μας.

Το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει είναι μεγάλο και κάθε ημέρα θα προσπαθώ να είμαι αντάξια προς την επίτευξη του στόχου αναβάθμισης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που θα αναδεικνύει και θα αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Αυτός ο μοναδικά ευλογημένος από τον Θεό τόπος, πρέπει να πρωταγωνιστεί και να έχει τη θέση που του αξίζει!!!

Προς όλους τους συνδημότες μας ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

Με εκτίμηση και σεβασμό,

 ΓΟΥΡΓΑΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ (ΜΕΜΗ)

Δημοτική Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία