Αγγελίες    Επικοινωνία

Δ. Κονδύλης: Σας ευχαριστώ που μου εμπιστευτήκατε την ψήφο σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επί τη ευκαιρία της εκλογής μου στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Να ευχαριστήσω, επίσης, το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Συμμετείχα σε μία πρωτόγνωρη για εμένα διαδικασία από την οποία αποκόμισα ωφέλιμες κοινωνικά και πολιτικά εμπειρίες. Έκανα έναν καθ' όλα έντιμο, προεκλογικό αγώνα ακολουθώντας τις Αξίες και τις Αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκα. Το επόμενό μας βήμα, ως νέα δημοτική αρχή πλέον, είναι να προσπαθήσουμε συσπειρώνοντας όλες τις υγιείς δυνάμεις ώστε να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. Καθήκον μας είναι να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια, η διαφάνεια και η κοινωνική δικαιοσύνη που είχε ξεφτίσει τελευταία στο δήμο μας για να πορευθούμε σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας.

Τέλος, για εμένα προσωπικά, αποτελεί δέσμευση η συμβολή με όλες μου τις δυνάμεις ώστε με έργα πια και όχι μόνο με λόγια να σημειωθεί πρόοδος και προκοπή στον τόπο μας.

Εγκάρδιες ευχαριστίες,

Κονδύλης Δημήτρης

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία