Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής συγχαίρει τον Κ. Λύρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο και πιστεύει ότι με το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την εργατικότητα που έχει, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την εξωστρέφεια του τόπου. 

Η ανιδιοτελής προσφορά όλων μας, χωρίς ίντριγκες, εξυπηρετήσεις ημετέρων, προσωπικά συμφέροντα και προβολές διαφόρων προσώπων, αλλά με την πραγματική συνεργασία όλων, πιστεύουμε ότι θα είναι ο κοινός παρανομαστής ανάπτυξης του Δήμου μας, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε, ότι θα υπάρχει άριστη συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής με το Σύλλογο Μεσολογγιτών Αττικής, προς όφελος του τόπου μας, αξιοποιώντας τις δυνατότητές μας, τις γνωριμίες και τις σχέσεις που έχει δημιουργήσει ο Σύλλογος με τις αρμόδιες κεντρικές Αρχές, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας.

Εμείς από τη πλευρά μας, ευχόμαστε ολόψυχα Καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας.

Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος
Αντύπας Γεώργιος
(Αντιστράτηγος ε.α.)

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία