Αγγελίες    Επικοινωνία

Α. Αλετράς: Κατέβηκα στις εκλογές για να φύγει ο Καραπάνος
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το ευχαριστήριο του Αντώνη Αλετρά με σοβαρές αιχμές για την απερχόμενη δημοτική αρχή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με το τέλος των αυτοδιοικητικών εκλογών θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας αλλά και εμένα προσωπικά.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί στην δημοτική ενότητα Οινιαδών, από τον συνδυασμό μας εκλέχτηκαν νέα παιδιά σε ηλικία αλλά και σαν πρωτάρηδες στα δημοτικά πράγματα. Πιστεύω στην ικανότητα τους και την εργατικότητα τους και γι’ αυτό θα πετύχουν. Όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου σ’ αυτές τις εκλογές, πολλοί γυρολόγοι και αβανταδόροι, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς στα εκλογικά ενοχλήθηκαν εκ του ασφαλούς. Γιατί δεν τολμούν να κατέβουν υποψήφιοι για να μετρήσουν τις ικανότητες τους και τις δυνάμεις τους.

Διέσπειραν τότε διάφορες ανόητες θεωρίες για συντάξεις, για παλιά υλικά, για τελειωμένους και διάφορες άλλες ανοησίες. Τους λέω και πάλι ότι σ’ αυτόν τον τόπο έχουμε και ιστορία και προσφορά. Και ότι σ’ αυτές τις εκλογές κατέβηκα ως υποψήφιος με τον καθ' όλα έντιμο άνθρωπο Κώστα Λύρο, με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω με τις δυνάμεις που διαθέτω να φύγει ο σημερινός δήμαρχος ο οποίος επί πέντε χρόνια έφερε άλλα ήθη στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση. Η αδιαφάνεια, η συναλλαγή και η χυδαιότητα αποθεώθηκαν. Με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να εκτεθούν ακόμη και παλιοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, συναλλασσόμενοι μαζί του. Οι εκλογές αυτές ήταν οι πιο εξαχρειωμένες από όσες έχω να θυμάμαι μέχρι σήμερα. Όχι με ευθύνη μόνο του σημερινού δημάρχου αλλά και των συνεργατών του. Ο πολιτικός πολιτισμός ήταν άγνωστη λέξη για πολλούς από τους συνεργάτες του.

Στο διαδίκτυο οργίασαν οι ψεύτικες ειδήσεις, η μαύρη προπαγάνδα και η χυδαιότητα. Στο Νεοχώρι μερικά «μεγάλα κεφάλια» που θέλουν να το παίζουν εκλογομάγειροι και αβανταδόροι, πέρα από τις κακοήθεις διαδόσεις δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν (με αμοιβή ασφαλώς) και έναν υπανάπτυκτο «φουσκωτό» για τα θελήματα τους αλλά και για να ανεβάζει στο διαδίκτυο διάφορα ανορθόγραφα και χυδαία κείμενα για τον συνδυασμό μας, μιλάμε για κατάντια.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι περίμενα να τελειώσουν οι εκλογές για να γράψω όλα τα παραπάνω γιατί ο πολίτικος μου πολιτισμός δεν μου επέτρεπε να ασχοληθώ νωρίτερα μαζί τους, αλλά και για να δω μέχρι που φτάνει η εξαχρείωσή τους.

ΑΛΕΤΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΙΑΔΩΝ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία