Αγγελίες    Επικοινωνία

Τ. Σκαρμούτσος: "Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μετά από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων και την έκδοση τους από το Πρωτοδικείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε ξανά Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις πρώτες θέσεις δημοτικών συμβούλων με την ιδιαίτερα αυξημένη δύναμη των 1.044 ψήφων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον επικεφαλής της παράταξης μας Δήμαρχο κ. Καραπάνο Νικόλαο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όλους τους συνυποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, καθώς επίσης όλους τους πολίτες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που συνομιλήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Αποτελεί εξαιρετική τιμή και αυξημένη ευθύνη για μένα η αυξημένη δύναμη που μου δώσατε. Να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι θα προσπαθώ σε καθημερινή βάση να μην σας διαψεύσω. Βασικές μου αρχές σε αυτή την προσπάθεια θα αποτελούν η διάθεση προσφοράς, η μεθοδική εργασία, οι νέες ιδέες και ο σεβασμός στον πολίτη, με απώτερο σκοπό την ισομερή ανάπτυξη όλου του Δήμου μας. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα ότι ήταν δυνατόν να προσφέρω στον τόπο μου, στην Παιδεία και στον Πολιτισμό. Κλείνοντας να συγχαρώ για την εκλογή του το νέο Δήμαρχο κ. Λύρο καθώς και όλους τους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που εξελέγησαν από όλους τους συνδυασμούς. Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική για το καλό του τόπου μας.

Τάσος Σκαρμούτσος

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία