Αγγελίες    Επικοινωνία

Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου. Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Συγκεχυμένη είναι ακόμη η εικόνα της σταυροδοσίας στον δήμο Μεσολογγίου.

Το Πρωτοδικείο δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αποτελέσματα και όλες οι πληροφορίες (λιγοστές βέβαια…) προέρχονται από διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΑΙΧΜΗΣ, στο συνδυασμό του Κώστα Λύρου και σε ότι αφορά την Δ.Ε. Μεσολογγίου προηγούνται οι Γ. Τσώλος, Σπ. Διαμαντόπουλος, Ν. Καραπάνος, Φόνη Μελαχρή, Γ. Λαγούδης, Γ. Παλιούρας και Σπ. Βρέττας. Η σειρά είναι ενδεικτική.

Στο συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» μακράν πρώτοι είναι οι Τ. Σκαρμούτσος, Γ. Καραπαπάς και Σπ. Καρβέλης, που ένεκα και της συμμετοχής τους στην διοίκηση πριμοδοτήθηκαν σε σχέση με τους συνυποψηφίους τους. Η επτάδα συμπληρώνεται από τους Σ. Λαναρά, Π. Μαγγίνα, Γ. Κοντό, Γ. Κατσαρό. Και εδώ η σειρά είναι τυχαία και θα υπάρξουν αλλαγές.

Υπολογίζεται ότι οι δύο συνδυασμοί θα εκλέξουν από επτά έδρες στην Δ.Ε. Μεσολογγίου.

Στις υπόλοιπες ενότητες πολύ ψηλά είναι ο Κ. Δαουτίδης που θα ξεπεράσει τους 1.500 σταυρούς. Ψηλά είναι οι Αγ. Κότσαλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ντ. Πλεξίδας.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία