Αγγελίες    Επικοινωνία

Δήμος Μεσολογγίου: Μάχη στήθος με στήθος / Οι προβλέψεις των επιτελείων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Νεότερη ενημέρωση, ώρα 2:30 π.μ.

Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου έκλεισε με τους δύο αντιπάλους να είναι σχεδόν ισόπαλοι. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα πολύ μικρό προβάδισμα του κ. Καραπάνου με 40 ψήφους.

 

Σε αγώνα για γερά νεύρα εκτυλίσσεται η υπόθεση "πρωτιά" για τους δύο κύριους μονομάχους του δήμου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο και Νίκο Καραπάνο.

Αυτή την ώρα προηγείται ο επικεφαλής της "Δημιουργικής Ανατροπής" με λιγότερα από δύο μονάδες διαφορά και περίπου 100 ψήφους σε 22 από τα 78 τμήματα.

Πληροφορίες από το καραπανικό στρατόπεδο μιλούν για δύο μονάδες προβάδισμα του νυν δημάρχου στα 70 από τα 78 τμήματα και απομένουν ένα από το Νεοχώρι και επτά από το Μεσολόγγι.

Από το επιτελείο της "Δημιουργικής Ανατροπής" κάνουν λόγο για καθαρή πρωτιά μέχρι στιγμής και αναμένουν τα τελικά του Μεσολογγίου όπου φάνηκε μια τάση υπεροχής του συνδυασμού του κ. Λύρου. 

Σε ότι αφορά τις Δημοτικές Ενότητες παρατηρείται υπεροχή του Κ. Λύρου σε Μεσολόγγι και Αιτωλικού και του Ν. Καραπάνου στις Οινιάδες.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία