Αγγελίες    Επικοινωνία

Στο εργοστάσιο Γυψοσανίδας «Rigips» ο Κ. Λύρος και οι υποψήφιοί του

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επίσκεψη στο εργοστάσιο Γυψοσανίδας «RIGIPS» στην Αστροβίτσα Αιτωλικού πραγματοποίησε χθες, 21.5.2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Παρουσία στελεχών του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή« είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το Γενικό Διεθυντή κ. Θανάση Φατσικώστα για θέματα του εργοστασίου και να ξεναγηθεί στους χώρους παραγωγής. Εκεί, με ενδιαφέρον άκουσε για αρκετή ώρα τις απόψεις των εργαζομένων οι οποίοι, μεταξύ άλλων, του επισήμαναν την αναγκαιότητα της απρόσκοπτης λειτουργία της επιχείρησης καθώς προσφέρει δουλειά σε αρκετές οικογένειες. 

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Κώστας Λύρος, αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή και το προσωπικό είπε: «Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις, που σε καιρούς οικονομικής κρίσης τονώνουν την τοπική οικονομία και προσφέρουν εργασία σε συμπολίτες μας. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Γενικό Διευθυντή o οποίος μου έθιξε ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση. Στηρίζουμε και βρισκόμαστε κοντά σε όλες τις επιχειρήσεις που προσφέρουν στον τόπο μας».

Από το γραφείο του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία