Αγγελίες    Επικοινωνία

Στη βιοτεχνία μουσικών οργάνων "Μάτσικας" ο Κ. Λύρος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, στα πλαίσια των επισκέψεων του σε επιχειρήσεις βρέθηκε χθες, 20/5/2019,στη Βιοτεχνία Μουσικών Οργάνων Μάτσικας ΑΒΕΕ στη Μάστρου της Δ.Ε. Οινιαδών.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», έγιναν δεκτοί από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Διονύσιο Μάτσικα που τους ξενάγησε στους χώρους του εργοστασίου. Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον τρόπο κατασκευής των μουσικών οργάνων και να συνομιλήσουν με τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό στις γραμμές παραγωγής. 

Ο Κώστας Λύρος, τελειώνοντας την επίσκεψη, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μάτσικα που μας δέχτηκε στο χώρο του. Να τον συγχαρώ για την επένδυση που έκανε στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας . Προσφέρει θέσεις εργασίας στους συμπολίτες μας, ενώ ταυτόχρονα υπηρετεί την εξωστρέφεια μέσα από την προώθηση των προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού».

 

Από το γραφείο του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία