Αγγελίες    Επικοινωνία

Στις ξεχασμένες περιοχές του Μεσολογγίου ο Κ. Λύρος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την περιοχή της Πλώσταινας, τα Ανατολικά Αλίπεδα και τις ξεχασμένες γειτονιές στο Αλμυράκι επισκέφθηκε χθες , 18/5/2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή».

Στη μακρά συζήτηση που είχε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής ενημερώθηκε για μια σειρά θεμάτων που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση και αφορούν την καθημερινότητα και τους κοινόχρηστους χώρους . Επίσης , τονίσθηκε το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων που είναι ιδιαίτερα οξυμένο στις γειτονιές αυτές.

Ο Κώστας Λύρος μετά το τέλος της περιοδείας, είπε: «Ήρθαμε σήμερα στις ξεχασμένες γειτονιές της πόλης για να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους και να καταγράψουμε τα προβλήματά τους, αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν και μένουν αναξιοποίητες. Η επίλυση των χρόνιων ζητημάτων και η αναβάθμιση της περιοχής αποτελούν προτεραιότητα μας την επομένη των εκλογών».

Από το γραφείο του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία