Αγγελίες    Επικοινωνία

"Άτιμε" Μαυρογιαλούρε Πάνο Παπαδόπουλε μίλησε στην κοινωνία για τις 333.000 ευρώ σε επιταγές που ελέγχεσαι απο τους Ορκωτούς Ελεγκτές!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επειδή σου αρέσει, κ. Παπαδόπουλε, το τελευταίο διάστημα να ρίχνεις παντού ΦΩΣ στα έργα και τις ημέρες της σημερινής Δημοτικής Αρχής νομίζω πως έφτασε η ώρα να μάθουν οι Μεσολογγίτες τα έργα και τις δικές σου ημέρες στο Λιμενικό Ταμείο Μεσολογγίου! 

Σωστά αναφέρεις στην τελευταία προπαγανδιστική σου ανακοίνωση ότι οι Ορκωτοί λογιστές είναι απλήρωτοι για διαχειριστικούς ελέγχους στο Λιμενικό Ταμείο! 
Μιλάς, λοιπόν, για απλήρωτους λογιστές και αυτομάτως ευτυχώς τους αναγνωρίζεις! 
Με δόλο όμως αποκρύπτεις να γνωστοποιήσεις στους Μεσολογγίτες που ζητάς και την ψήφο τους ποιόν αφορούσε ο έλεγχος και τι έβγαλε!
Έφτασε η ώρα, λοιπόν, αφού μας το θύμισες να αποκαλύψουμε εμείς ότι ο διαχειριστικός έλεγχος μεταξύ άλλων αφορούσε εσένα ως Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και ότι το πόρισμα έβγαλε "σημεία και τέρατα" για τις δικές σου ημέρες στο τιμόνι της διαχείρισης.
Έχουμε και λέμε: 
80 και 14 επιταγές τα έτη 2012 και 2013 με συνολικά ποσά 333.000 ευρώ περίπου που εσύ διαχειρίστηκες κ. Παπαδόπουλε ελέγχονται από την δικαιοσύνη πλέον!
Το πόρισμα της ΣΟΛ το λέει ξεκάθαρα " H διαδικασία αυτή των πληρωμών δεν ενδείκνυται για λόγους διαχειριστικής τάξης. Επίσης το πόρισμα σημειώνει πως δεν είναι δυνατόν να αντιστοιχηθούν τα ποσά των εκδοθέντων ΧΕΠ! 
Επειδή λοιπόν έχεις πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη και το ξέρεις πολύ καλά μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη τι έχει γίνει πέτα την μάσκα της ηθικής και της νομιμότητας γιατί εσύ προσωπικά δικαιούσαι να φοράς τέτοια μόνο στο Καρναβάλι! 
Μην μιλάς λοιπόν "άτιμε" Μαυρογιαλούρε και μην μας κουνάς το δάκτυλο όταν ελέγχεσαι για 333.000 ευρώ μετά από το επίσημο πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών! 
Σε παραδίδουμε πλέον στα μάτια της πραγματικής κοινωνίας ..ΜΠΡΟΣΤΑ! 

Υ.Γ. 1) Πού έκοβες επιταγές Π. Παπαδόπουλε όταν ήσουν πρόεδρος στο δικό σου όνομα ή στο όνομα των εργολάβων και των προμηθευτών; 
Υ.Γ. 2) Συνεχίζεις εκτός από το Λιμενικό Ταμείο να κάνεις εξορθολογιστική διαχείριση και στο Νοσοκομείο;

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού "Δήμος για τα Παιδιά μας"

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία