Αγγελίες    Επικοινωνία

Στηρίζει Λύρο ο Πρόεδρος των Μεσολογγιτών Αττικής

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών και με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, αναφερόμενο στην στήριξη μου του υποψήφιου δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο, δηλώνω τούτο και προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία.

Η επιτυχία βέβαια αυτή θα αποτελέσει καρπό όλων ημών, που αγαπάμε πραγματικά τον τόπο που γεννηθήκαμε, έχοντας ως σημείο αναφοράς την ορθή αξιολόγηση και την αυστηρή κριτική των πεπραγμένων από την παρούσα δημοτική αρχή, προς όφελος γενικά του Δήμου μας και της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας.

Δυστυχώς, η παρούσα δημοτική αρχή με την οποία εξελέγην και απεχώρησα αμέσως, λόγω της ένταξης ξένων προσώπων στο έργο του Δήμου, δεν κατέστη ικανή για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στην τοπική μας κοινωνία, τα οποία είναι γνωστά σε όλους.

Όλα αυτά περιμένουν μία νέα αρχή με κατάλληλα μορφωμένο επιτελείο με τις απαραίτητες γνώσεις και επαφές με τα κέντρα των αποφάσεων, να ασχοληθεί για την επίλυση τους, ώστε το Μεσολόγγι να πάρει τη θέση που του αξίζει και να απαλλαγεί από το μαρασμό και την υποβάθμιση των τελευταίων χρόνων.

Δεν πρέπει να ονειρευόμαστε καρέκλες, προβολές και αξιώματα, αλλά οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για μια πραγματική και ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας, σύμφωνα με τις αξίες μας, τα έργα μας, τις γνώσεις και τις ικανότητες μας, μακριά από πολιτικές ή κομματικές εξαρτήσεις και προσωπικά συμφέροντα.

Πιστεύω ότι αυτά όλα συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του κ. Κώστα Λύρου ο οποίος με την κατάλληλη συγκρότηση επιτελείου και με τη βοήθεια όλων μας, μπορεί να προσφέρει ανιδιοτελώς πολλά στον τόπο μας.

 Αντύπας Γεώργιος

 Αντιστράτηγος ε. α.

 Πρόεδρος Μεσολογγιτών Αττικής

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία