Αγγελίες    Επικοινωνία

Στηρίζει Λύρο ο δάσκαλος Κώστας Καστανάς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που πρέπει να κρίνουμε να αποφασίσουμε, να επιλέξουμε. Μια τέτοια στιγμή, καθοριστική, κομβική για την πορεία του τόπου μας, του Δήμου μας είναι η εκλογική διαδικασία στις 26 Μαΐου 2019.

 Επιτακτική είναι η ανάγκη να αναδειχθεί αυτός, που θα δώσει λύσεις στην καθημερινότητα τον πολιτών, θα ανατρέψει παλαιοκομματικές  θεωρίες και πρακτικές, που θα φέρει τον αέρα του νέου, του καθαρού.

Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές στηρίζω την υποψηφιότητα του Κώστα Λύρου για τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου, γιατί πιστεύω ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις, την διάθεση, τις γνώσεις, για να ανατρέψει το παλιό και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης  για τους πολίτες, ένα καλύτερο μέλλον για τη νεολαία του τόπου μας. 

Τα προβλήματα πολλά. Λύσεις όμως υπάρχουν, όταν υπάρχει ΘΕΛΗΣΗ για σύγκρουση και αλλαγή της κακής νοοτροπίας διαχείρισης των δημοτικών θεμάτων.

Η κοινωνική, επαγγελματική, επιστημονική διαστρωμάτωση των υποψήφιων τοπικών και δημοτικών συμβούλων, η προσωπικότητα, η εργατικότητα, Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ του επικεφαλής  Κώστα Λύρου είναι τα εχέγγυα για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ των κακώς κείμενων, την αποτελμάτωση και πορεία προς τα μπρος του Δήμου μας!

                                                                                                                 Κώστας Καστανάς

                                                                                                                           Δάσκαλος

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία