Αγγελίες    Επικοινωνία

Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 16/05/2019

 

Την 26η Μαΐου θα βρεθούμε μπροστά σε 4 κάλπες (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές, Κοινοτικές). Οι δύο από αυτές αφορούν άμεσα τον Δήμο μας. Στη μία θα διαλέξουμε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο και στην άλλη θα επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το τοπικό συμβούλιο έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες που καθορίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αρκεί τα άτομα που το απαρτίζουν να τις ενεργοποιήσουν.

Ο συνδυασμός μας "ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" είναι μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών που συμμετέχει στις εκλογές και διεκδικεί την παρουσία της στο Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου. Πιστεύουμε στο διάλογο, στη συνεργασία και στο αίσθημα της Κοινότητας.  Με αυτή τη διάθεση συμμετέχουμε. Μας ενδιαφέρει πάνω από όλα η χρηστή διαχείριση των κοινών αγαθών προς όφελος όλων των πολιτών, η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα. Επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις πηγές χρηματοδότησης, να αναπτύξουμε συνεργασίες με επιχειρήσεις, ερευνητικούς οργανισμούς και φορείς της κοινωνίας των πολιτών. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα εθνικά και διεθνή δίκτυα πόλεων με σκοπό την εξωστρέφεια της πόλης μας και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Όλες οι ενέργειές που αφορούν την διαχείριση του δημοτικού χρήματος επιδιώκουμε να γίνονται με διαφάνεια και αξιοκρατικά κριτήρια στην επιλογή των αναδόχων. Θέτουμε ως στόχο η λειτουργία της πόλης και των υπηρεσιών της, να στηρίζεται και να προωθεί την αειφορία σε όλα τα επίπεδα.

Παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια την πόλη να μένει στάσιμη, να βαλτώνει, τους ανθρώπους της να φεύγουν, την απογοήτευση να κυριαρχεί και το χαμόγελο να χάνεται. Επιδίωξη μας είναι να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην πόλη που αγαπάμε, να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα παρακμής που επικρατεί, να καλλιεργήσουμε διαφορετική νοοτροπία στη σημερινή γενιά και στη γενιά που έρχεται και να βάλουμε ένα λιθαράκι στην αξιοποίηση του τόπου μας. Δείτε τις προτάσεις στην ιστοσελίδα: www.koinotitamessolonghi.gr

Έχουμε τη θέληση να εργαστούμε με ανιδιοτέλεια για το Μεσολόγγι, ζητάμε να μας ενισχύσετε με την ψήφο σας για να το πράξουμε.

Σας καλούμε αυτή την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 και ώρα 7 μ.μ στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου για να μας γνωρίσετε και να θέσουμε τις βάσεις συνεργασίας μας.

 

Ποιοι είμαστε

- Όλγα Δασκαλή - Επικεφαλής Κίνησης, Νοµικός - Διαχειρίστρια Πολιτιστικών Έργων, ΒΑ Νοµικής Αθηνών, ΜΑ Ευρωπαϊκές Σπουδές KU Leuven.

- Ανδριανή (Άντα) Χαλαζιά - Βαλλιανάτου, Διευθύντρια Γυµνασίου Αιτωλικού - Φυσικός, Υποψήφια Διδάκτωρ ΕΚΠΑ.

- Αντώνης Μηλιώτης, Γεωπόνος, Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών

- Αφροδίτη Μπαρµπετάκη, Γεωπόνος, Διδάκτωρ Γεωπονικού Παν/µίου Αθηνών,

Υπάλληλος ΔΑΟΚ, Π.Ε. Αιτωλ/νιας

- Γιώργος Λαµπρόπουλος, Επιχειρηµατίας, BA  European Studies, University of Hertfordshire, UK.   BA  Διοίκηση  Κοινωνικών - Συνετ. Επιχ/σεων και Οργανώσεων, ΤΕΙ Μεσολογγίου.

- Γιώργος Ντέκας, Ελεύθερος Επαγγελµατίας, Μηχανολόγος Τεχνικής Σχολής.

- Κατερίνα Χαβαλίνα, Λογοθεραπεύτρια, Α.Τ.Ε.Ι Καλαµάτας.

- Κωνσταντίνος Βελτσίστας, Σύµβουλος Επιχ/σεων - Οικονοµολόγος (ΑΣΟΕΕ) MSc Financial Economics City University, London.

- Μάριος Βλαχογιάννης, Ιδιωτικός Υπάλληλος στο χώρο της Εστίασης.

- Νεραντζής Παπαδόπουλος, Επιχειρηµατίας µε έδρα το Λονδίνο και εξειδίκευση σε Social Marketing & Επικοινωνία για την Βιοµηχανία της Φιλοξενίας.

- Νικόλαος Κ. Σταµάτης, Χηµικός - Διευθυντής στο Λύκειο Ευηνοχωρίου.

- Σταυρούλα Τσακµακλή, Πολιτικός Μηχανικός.

- Χρήστος Φούντας,  Επιχειρηµατίας  στο χώρο της εστίασης - Μηχανολόγος  Τ.Ε.Ι Πατρών

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία