Αγγελίες    Επικοινωνία

Κ. Λύρος από την οδό Ναυπάκτου: Δεν μας αξίζει τέτοια είσοδος πόλης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Περιοδεία στην οδό Ναυπάκτου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή».

Στην προσπάθειά του να εστιάσει και να αναδείξει τη σημαντικότητα του θέματος που αφορά την είσοδο της πόλης, περπάτησε και συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι του μετέφεραν τα χρόνια και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα ζητήματα αυτά αφορούν τα θέματα πράξεων εφαρμογής των σχεδίων πόλεως, τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, τον φωτισμό, την ανάγκη εκτέλεσης έργων υποδομής παράλληλα με τη μεταφορά των κτιρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος μετά το τέλος της επίσκεψης, δήλωσε: «Δεν μας αξίζει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, που επικρατεί στην είσοδο της πόλης μας. Βρεθήκαμε σήμερα εδώ για να ακουστεί η φωνή των δημοτών και να αναζητήσουμε λύσεις. Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και να εκτελεστούν έργα που θα αναδείξουν την είσοδο της πόλης και θα ανακουφίσουν την περιοχή γενικότερα. Δεσμευόμαστε την επόμενη ημέρα, άμεσα και με αποφασιστικότητα, να προχωρήσουμε στην επίλυση των χρόνιων αυτών ζητημάτων».

 

Από το γραφείο του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

 

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία