Αγγελίες    Επικοινωνία

Κ. Λύρος: Το έργο της ΕΨΥΠΕΑ να γίνει παράδειγμα προς μίμηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επίσκεψη στο ΕΨΥΠΕΑ Κέντρο Ημέρας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή.

Το Κέντρο Ημέρας εδρεύει στο Μεσολόγγι και είναι το μοναδικό στο είδος του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και στην ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Σωτήρης Κωτσόπουλος Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος και ιδρυτής του Κέντρου  Ημέρας ενημέρωσε για το έργο του και πόσο σημαντικό είναι για την κοινωνία του Δήμου Μεσολογγίου αλλά και του Νομού γενικά, καθώς δέχονται παρέμβαση 80 παιδιά την εβδομάδα από την διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στο τέλος της ξενάγησης είπε: «Το λειτούργημα που επιτελείτε εσείς και η ομάδα σας, είναι άξιο προς μίμηση. Υποσχόμαστε θα είμαστε δίπλα σας και θα προστατεύσουμε τις δομές κοινωνικής πρόνοιας και το έργο τους».

Στο τέλος ο κ. Κωτσόπουλος ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο να είναι δίπλα τους και από την θέση του Δημάρχου καθώς όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Κώστας Λύρος  στηρίζει αυτήν την προσπάθεια ιδιωτικά.

 

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία