Αγγελίες    Επικοινωνία

Σε όλο το Μεσολόγγι περιοδεύουν ο Κ. Λύρος και οι υποψήφιοί του

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επίσκεψη στα καταστήματα και το κέντρο της πόλης πραγματοποίησε την Τρίτη 14/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή».

Περπάτησε στις οδούς Σπύρου Μουστακλή και Ελευθέρων Πολιορκημένων όπου είχε επαφή με καταστηματάρχες και συμπολίτες μας που βρίσκονταν στα σημεία της περιοδείας του. Αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς για ζητήματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο της αγοράς . Σε πολλές περιπτώσεις , οι συνδημότες μας του μίλησαν για θέματα της καθημερινότητας τα οποία θέλουν άμεση αντιμετώπιση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, τους τόνισε ότι είναι κοντά στα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε να παλέψει με κάθε τρόπο για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας το κλίμα ήταν θερμό και επιβεβαίωσε τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται για την επιτυχία του συνδυασμού.

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία