Αγγελίες    Επικοινωνία

Μ. Μπακοδήμου: Γιατί διεκδικώ την ψήφο σας...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι!

Επειδή κατά την ταπεινή μου άποψη, σκοπός της υποψηφιότητας του εκάστοτε συνυποψηφίου θα έπρεπε να είναι, ΟΙ ΘΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΈΕΣ ΤΟΥ, για την επίλυση των προβλημάτων, καθώς και να έχουν την δύναμη ψυχής και γνώσεων, προκειμένου να δημιουργήσουν ΕΡΓΟ στην καθημερινότητα μας, στη ζωή μας, στην ποιότητα ζωής, που όλες και όλοι ΕΠΙΖΗΤΟΎΜΕ.

Για αυτό τον λόγο, πήρα την απόφαση να γράψω προς όλες και όλους ΕΣΑΣ, ποιά ήταν η αιτία να μπω στην διελκυστίνδα των Δημοτικών Εκλογών του Δήμου μας_ ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΟΙΝΙΆΔΕΣ_ με στόχο, μέσα από την επαγγελματική μου εμπειρία και την Αγάπη μου για Αυτόν τον Ιερό Τόπο, να φέρω το καινούργιο αυτό που απαιτούν οι συγκυρίες και ο Ιστορικός Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου. Γνωρίζοντας οι συντοπίτες μου, το Ήθος μου που επί πολλά έτη πρόσφερα έργο και βοήθεια λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, με χρειάστηκαν, δεν αρνήθηκα ποτέ σε κανέναν την βοήθεια μου και συνεχίζω να τούς προσφέρω λύσεις στο πρόβλημα τους. Απαιτούνται όμως πρωτοβουλίες, που θα κάνουν την διαφορά, θυσίες πραγμάτων που θα αναδείξουν το πανέμορφο τοπίο μας, την Λιμνοθάλασσα μας, τα ποτάμια μας, τα χωριά μας και τα αστικά μας κέντρα. Για αυτό θα πρέπει Άνθρωποι με Ήθος, Δύναμη και Τόλμη να ζητούν την πολύτιμη ψήφο Σας!! Οφείλω να εξηγήσω την επιλογή μου Στην υποψηφιότητα μου του Συνδυασμού του κ Ν. Καραπάνου «Δήμος για τα παιδιά μας». Αφενός μου έκανε την Τιμή να με επιλέξει και αφετέρου ο συνδυασμός παρήγαγε έργο και έφερε και καινούργιες καινοτομίες στο Δήμο μας, παρ ότι που κάποιοι σήμερα θέλουν να εθελοτυφλούν! Εκτιμώ την δυναμική του, τον πολιτικό του λόγο και την εμπειρία του. Για αυτό και μπαίνω ΔΥΝΑΜΙΚΑ σε αυτήν την Πρόσκληση και με ιδιαίτερη Αγάπη για τους ψηφοφόρους του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ! Συντοπίτισσες και συντοπίτες, θα είμαι δίπλα Σας, γιατί αυτό μου επιβάλλει η μακροχρόνια συνεργασία μαζί Σας, η απλή σας «Καλημέρα», αυτά που επιθυμώ για όλες και όλους από βάθους καρδιάς! Και ο τελευταίος και ιδιαίτερος Λόγος που θέλω να συναγωνιστώ μαζί Σας, τον οφείλω στους γονείς μου και ιδιαίτερα στον αείμνηστο και λατρευτό μου πατέρα Απόστολο Μπακοδήμο, που με δίδαξε την Αγάπη για τον συνάνθρωπο και την Προσφορά, σ’ αυτόν τον ατέλειωτο και ονειρικό τόπο. Αυτόν τον τόπο που κάποτε και αυτός θέλησε να φέρει καινοτομίες, πρόσφερε Έργο και όταν έφυγε από την ζωή._ μόλις 40 ετών_ αποθανατίστηκε από όλες και όλους τους Συντοπίτες του! Θέλω με γνώμονα την Αγάπη μου Για την Πόλη που γεννήθηκα και τους πολίτες της ,να προσφέρω! Εσείς αποφασίζετε! Με εκτίμηση πάντα!

Μαρία Αποστόλου Μπακοδήμου
Προϊσταμένη ΕΦΚΑ,
υποψήφια δημοτικός σύμβουλος δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον συνδυασμό του Ν. Καραπανου  «Δήμος για τα παιδιά μας»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία