Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο "πολιορκητικός κριός" του Κώστα Λύρου ..εν δράσει!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με αφορμή την τελευταία βαρύγδουπη και προπαγανδιστική ανακοίνωση του ανύπαρκτου συνδυασμού "Η Κοινωνία Μπροστά" ένα έχουμε να δηλώσουμε στον κ. Παπαδόπουλο!

Ό,τι και να κάνεις , όσο και να γράψεις "μεγάλε" σε πήραν χαμπάρι! 

Είναι πρόδηλο ότι δεν είσαι τίποτε άλλο από "πολιορκητικός κριός" του Κώστα Λύρου!

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που είστε σοβαροί ορισμένοι και εξάλλου για αυτό ούτε που σας πέρασε από το μυαλό να έχετε επικεφαλής στον κομματικό συνδυασμό τον κρατικοδίαιτο Παπαδόπουλο.... προσέξτε!

Κάθε δήλωση του κ. Παπαδόπουλου δεν γίνεται τυχαία αλλά τουναντίον στοχεύει να κατεβάσει τα ποσοστά του δικού σας εκλεκτού προς όφελος του Κώστα Λύρου!

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι προφανές ότι θέλει μόνο να εκλεγεί ο ίδιος και να καταγράψει ο συνδυασμός μικρότερα ποσοστά από ότι πήρε εκείνος στις προηγούμενες εκλογές για να σας αποδείξει ότι μόνο αυτός θα ήταν η ιδανική επιλογή για επικεφαλής! 

Mοναδική του αγωνία είναι αυτή και ο κ.  Καραπάνος!

Αλήθεια εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ έχετε ακούσει ότι έχει μοιράσει και τις Αντιδημαρχίες του Λύρου; 

Έχετε ακούσει ας πούμε την σχετική φημολογία ότι έχει κανονίσει ακόμα και τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σκαρμούτσο ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών σε περίπτωση που θα κέρδισε ο Λύρος;  Ισχύει αυτό; 

Πάνο Παπαδόπουλε, λίγο ντροπή δεν έχεις επιτέλους ; 

Ασχολήσου με το Νοσοκομείο που το έχεις τέσσερις μήνες τώρα στον αυτόματο πιλότο για να κυνηγάς τον Δήμαρχο Μεσολογγίου!

Μιας και  και σε προηγούμενη ανακοίνωση σου  μίλησες  για βραβεία.... εμείς θα σου θυμίσουμε όχι ποιο βραβείο διεκδικείς αλλά πιο έχεις σηκώσει  εδώ και χρόνια και με τα δυο χέρια! 

Θυμίζουμε λοιπόν προσωπικά σε εσένα και στην κοινωνία ότι  επάξια έχεις κατακτήσει το βραβείο  του  πιο "αποτυχημένου" Διοικητή νοσηλευτικής μονάδας ενώ παράλληλα είσαι  ο μοναδικός από το ΣΥΡΙΖΑ  που  έχει επιβεβαιώσει τον "μύθο" ότι οι αποτυχημένοι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που γίνονται είναι Διοικητές ή Υποδιοικητές Νοσοκομείων! 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία