Αγγελίες    Επικοινωνία

Κ. Λύρος: Εκείνοι που αρέσκονταν σε αήθεις επιθέσεις δεν μπορούν να μιλούν για διάλογο
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ανακοίνωση του συνδυασμού μετά την πρόσκληση Καραπάνου για ντιμπέϊτ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η Δημοτική Αρχή την οδηγούν και σε κινήσεις πανικού. Προσπαθεί για εσωτερική κατανάλωση, με λεονταρισμούς και αντιπερισπασμούς, να πολώσει το πολιτικό κλίμα και να δημιουργήσει εντυπώσεις στους πολίτες.

Οι δημαγωγοί, εκείνοι που προσπάθησαν να «φιμώσουν» εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους κατά τη διάρκεια της θητείας τους, εκείνοι που όλο το προηγούμενο διάστημα αρέσκονταν σε επιθέσεις με αήθης προσωπικούς υπαινιγμούς κατά πολιτικών τους αντιπάλων, πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να ομιλούν για διάλογο. Έχουν απολέσει προ πολλού την ιδιότητα του αξιόπιστου συνομιλητή.

Στον τόπο των αξιών και της ελευθερίας δεν χωράνε πλέον άλλες «παραστάσεις» και «παιδιαρίσματα». Ο πολιτικός σας χρόνος έχει εκπνεύσει. Αποτελείτε παρελθόν για τον τόπο μας.

Εμείς, ως μια νέα Δημοτική Κίνηση, με ευθύνη και συνέπεια θα συνεχίσουμε τον ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες στην προσπάθειά μας να γυρίσει σελίδα ο δήμος μας.

Οι Δημότες, μας παρακολουθούν και μας κρίνουν όλους.

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού "Δημιουργική Ανατροπή"

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία