Αγγελίες    Επικοινωνία

Eπίσκεψη της "Δημιουργικής Ανατροπής" στο νοσοκομείο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαντζηκώστα πραγματοποίησε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος με συνοδεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού.

Συνομίλησαν με τους ασθενείς των κλινικών και όλοι έδωσαν τις πιο εγκάρδιες ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή και για Καλή Ανάσταση.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε μια δημιουργική συζήτηση με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Πάνο Παπαδόπουλο για τα θέματα του Νοσοκομείου, συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και την διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αγγελική Ακριβοπούλου, αντάλλαξαν ευχές στο κλίμα των ημερών και τόνισε ότι η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό για τον άνθρωπο.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και πρώτη φροντίδα για του ιθύνοντες, διαβεβαιώνοντας ότι ως επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, που προάγει και εξασφαλίζει την υγεία και ασφάλεια των δημοτών.

Από το γραφείο του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία