Αγγελίες    Επικοινωνία

Επίσκεψη του Κ. Λύρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος με υποψήφιους του συνδυασμού του, μέσα στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου προκειμένου να έχει άμεση επαφή και γνώση των προβλημάτων.

Κατά τη συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος εξέφρασε την επιθυμία και την ανάγκη συνεργασίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης με την Δημοτική Αρχή καθώς η Αστυνομία και οι αστυνομικοί, που υπηρετούν στην Δ.Α. Αιτωλίας είναι κομμάτι της κοινωνίας μας, λειτουργούν και προσφέρουν μέσα σε αυτή.

Tόνισε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρωταρχικό στόχο του ιδίου και όλων των συνεργατών του και υποψηφίων. Την ίδια άποψη αλλά συγχρόνως και διαβεβαίωση για συνεργασία εξέφρασε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κ. Νταλαχάνης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς.

 Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού
«Δημιουργική Ανατροπή»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία