Αγγελίες    Επικοινωνία

Λεσίνι: Ο πρόεδρος της Τ.Κ. και άλλοι τέσσερις κατεβαίνουν με Λύρο!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εμφανής η δυναμική του συνδυασμού και στις Οινιάδες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο Συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου.

Όραμά μου ένας διευρυμένος δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με ακμαίο και υγιή πρωτογενή τομέα, που να κρατά και να μη διώχνει τα παιδιά του. Με τον Κώστα Λύρο, έναν έμπειρο, αυτοδημιούργητο άνθρωπο της προσφοράς, πιστεύω πως μπορεί το παρόν και το μέλλον του πρωτογενή τομέα να είναι πολύ καλύτερο για όλους!!


Μαρία Κιρκιλέση - Τσεκούρα,

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Κώστας Κοντοπάνος

Στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου, με το Συνδυασμό της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, κατεβαίνω υποψήφιος, προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη μεγάλη αλλαγή των συνθηκών καθημερινότητας και παραγωγικής δραστηριότητας που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Με σιγουριά για την επιτυχία της προσπάθειάς μας, που δυναμώνει από την υπεροχή της προσωπικότητας του Κώστα Λύρου, ξεκινώ τον αυτοδιοικητικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μου!!

Κωνσταντίνος Κοντοπάνος,

Πρόεδρος Τ.Κ Λεσινίου

 

Διονύσης Μπανίλας

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ο Κώστας Λύρος θα αλλάξουν τη μοίρα, το παρόν και το μέλλον του τόπου μου! Σίγουρος για την θετική αυτή εξέλιξη για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, λόγω της ποιότητας του Συνδυασμού και της αξίας και  μεγάλης προσφοράς του Κώστα Λύρου ήδη στα κοινά, συντάσσομαι και συμπορεύομαι μαζί του, προκειμένου η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική μοίρα της πόλης μου να είναι αντάξια του μεγάλου ιστορικού παρελθόντος της και η καθημερινότητά μας, πραγματικά αξιοβίωτη!!


Διονύσης Μπανίλας,

Αγρότης

Χρήστος Τσάμης

Η μεγάλη και μακροχρόνια προσφορά στα κοινά του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου είναι σημαντικό εχέγγυο για την επιτυχία της αυτοδιοικητικής του προσπάθειας, ως επικεφαλής του Συνδυασμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Εντασσόμενος στη Δημοτική του ομάδα, δηλώνω παρών στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους!

Χρήστος Τσάμης,

Αγρότης

 

Κων/νος Τσεκούρας

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα κρίνουν το παρόν και το μέλλον του! Με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τον Κώστα Λύρο, ως αυριανό Δήμαρχο, ο Δήμος μας έχει ελπίδα! Ο παραγωγικός ιστός της πόλης να σταθεί και πάλι στα πόδια του και η καθημερινότητα της πόλης να αλλάξει θεματικά προς το καλύτερο! Γι' αυτό συντονίζω το βηματισμό μου με εκείνον του ενεργού πολίτη και δημιουργικού ανθρώπου Κώστα Λύρου, προκειμένου να συμπορευτούμε τον ωραίο αγώνα για τη διεκδίκηση όσων μας αξίζουν και πρέπει να τα ζήσουμε!!


Κωνσταντίνος Τσεκούρας,

Αγροκτηνοτρόφος

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία