Αγγελίες    Επικοινωνία

Ποιοι εκλέγονται βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πρώτος έκοψε το νήμα σε ψήφους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Κώστας Καραγκούνης βουλευτής της Ν.Δ. με περισσότερους  από  22.607 σταυρούς.

Ακολουθεί ο Μάριος Σαλμάς με 17.667 σταυρούς προτίμησης, ενώ την τρίτη έδρα της Ν.Δ. Αιτ/νίας καταλαμβάνει ο Σπήλιος Λιβανός με 12.309. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Γιώργος Βαρεμένος με 13.673 και Θάνος Μωραΐτης με 14.703 σταυρούς προτίμησης. Το ΚΙΝΑΛ τελικά κρατάει την έδρα καθώς κάποια στιγμή παιζόταν ένα θρίλερ αν θα τα καταφέρει, και τελικά εκλέγεται και πάλι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με 3.827 ψήφους. Επίσης σε κάποιο σημείο της καταμέτρησης είχε φθάσει πολύ κοντά του ο Βασίλης Αντωνόπουλος πράγμα που προκάλεσε μια προσωρινή ανησυχία στο στρατόπεδο Κωνσταντόπουλου. Το ΚΚΕ εκλεγεί τον Νίκο Παπαναστάση με 2.098 σταυρούς.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα προέρχονται από την καταμέτρηση σταυρών στα 526 από τα 579 εκλογικά τμήματα της Αιτ/νίας.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία