Αγγελίες    Επικοινωνία

Από χωριό σε χωριό η Αφροδίτη Μπουμπούλη!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Περιοδεία στον Ορεινό Βάλτο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε χωριά και κοινότητες της Αιτωλοακαρνανίας, η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας Αφροδίτη Μπουμπούλη!

Η κ. Μπουμπούλη περιόδευσε στα χωριά του ορεινού Βάλτου  όπου είχε επαφές με τους πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη.

Τα βασικά θέματα που απασχολούν τους δημότες, είναι η επάρκεια και η ποιότητα του νερού, η άρδευση, το οδικό δίκτυο και η υγεία.

Ειδικά για το τελευταίο, είναι γνωστή η έλλειψη στελέχωσης με ανθρώπινο δυναμικό των δομών Υγείας, που παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις των κατοίκων εδώ και χρόνια, οι αρμόδιοι αδιαφορούν προκλητικά.

«Βασικό αίτημα του κάθε συμπατριώτη μας, είναι η ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Αυτό το μήνυμα λαμβάνω όπου κι αν πάω, σε κάθε χωριό μας, από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο και το πιο απομακρυσμένο. Πρέπει όλοι να πάμε ενωμένοι στην κάλπη της 7ης Ιουλίου και όπως οι  Αιτωλοακαρνάνες έδωσαν το ισχυρό μήνυμα στις ευρω-εκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, έτσι να πράξουν και την επόμενη Κυριακή." τόνισε η κ. Μπουμπούλη!

Η υποψήφια Βουλευτής ζήτησε από τους πολίτες του Βάλτου να προσέλθουν στην κάλπη στις εκλογές της Κυριακής  και να στείλουν το ηχηρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή δίνοντας δυνατή εντολή και αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία.

 

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία