Αγγελίες    Επικοινωνία

Σ. Τορουνίδης από τη Ναύπακτο: "Το ΚΙΝΑΛ δυνατό αντίβαρο στο λαϊκισμό"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις καθημερινές επαφές του με τους πολίτες ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Σάκης Τορουνίδης.
Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το Αντίρριο και τη Ναύπακτο συνομιλώντας με πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής , αναλύοντας σειρά από θέματα που δεν απασχολούν μόνο την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και την Αιτωλοακαρνανία .
Ο κ. Τορουνίδης τόνισε για μια ακόμη φορά ότι το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών είναι να αναδείξουμε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, από τους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς, ορίζοντας το, ταυτόχρονα, ως τη μόνη προοδευτική επιλογή για τον πολίτη στις εκλογές στις 7 Ιουλίου.
«Ζητάμε ψήφο ανατροπής εντός των πολιτικών συσχετισμών, για προοδευτικές λύσεις. Εντολή που θα αποτρέπει την κυριαρχία της ΝΔ και θα αποδυναμώνει τώρα καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι αρχές και οι αξίες της προοδευτικής παράταξης πρέπει να γίνουν και πάλι η πυξίδα της πορείας της χώρας, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής».
Σε ότι αφορά τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ναυπακτίας, ο κ. Τορουνίδης εστίασε στην αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου οι οποίοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο των ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ. Στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής η οποία διαθέτει όλα τα στοιχεία για ένα δυνατό τουριστικό προϊόν που θα περιλαμβάνει θάλασσα, βουνό, γαστρονομία, πολιτισμό με το κάστρο Ναυπάκτου, καθώς και στις υποδομές που αφορούν στο διαγώνιο οδικό άξονα Ναύπακτος - Λαμία, αλλά και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην ορεινή Ναυπακτία».

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία