Αγγελίες    Επικοινωνία

Αφρ. Μπουμπούλη: «Γιατί κατεβαίνω υποψήφια Βουλευτής με τη Ν.Δ.»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Φίλες και Φίλοι,

Είμαι υποψήφια Βουλευτής με τη Ν.Δ. αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη διότι θεωρώ υποχρέωση μου να προσφέρω όσες δυνάμεις διαθέτω ώστε να δυναμώσει η Ν.Δ. εκλογικά και κοινωνικά, για να μπορέσουμε οριστικά να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να κερδίσουμε το μέλλον.

Η προσωπική μου έκθεση στην τοπική πολιτική σκηνή του νομού έχει να κάνει με την θέληση μου να βάλω και εγώ το "λιθαράκι" μου στην εμπέδωση των σωστών νοοτροπιών αναφορικά με τη δύναμη της Προσφοράς στην κοινωνία μας. Να συμμετέχω με την εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από την προβολή των καλών προτύπων και της προσφοράς στην κοινωνία μας. Αυτό ασφαλώς αφορά ολόκληρη την κοινωνία της χώρας. Καλούμαι λοιπόν, να ‘κουβαλήσω’ αυτή την προσπάθεια κι εγώ στην Αιτωλοακαρνανία. Μία περιφέρεια που τα έχει όλα. Έχει και ανάγκη να δώσει και ανάγκη να πάρει. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι η πολιτική αλλαγή που ευαγγελίζεται ο Κυριακός Μητσοτάκης δεν αφορά μόνο στην οικονομία. Αφορά την συνολική επανεκκίνηση των αξιών μας. Αφορά στην εμπέδωση των σωστών νοοτροπιών. Στο να διορθώσουμε όσα μας έχουν πληγώσει. Να αποκτήσουμε αντανακλαστικά ανθρωπισμού 24 ώρες την ημέρα.

Στο διάστημα μέχρι τις κάλπες θα γυρίσω όλη την Αιτωλοακαρνανία για να ακούσω τους συμπατριώτες μου για το τι θέλουν από τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το ξέρω ότι η διαδρομή δεν είναι εύκολη, όμως επειδή δεν προέρχομαι από κομματικούς σωλήνες είμαι αποφασισμένη να παλέψω για τα πιστεύω μου. Απέδειξα και κατά τη θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο της Βόνιτσας ότι είμαι θερμός υποστηρικτής της λογικής αλλά πρωτίστως "ανεξάρτητη" και ασυμβίβαστη όπου χρειάζεται!

Αφροδίτη Φραγκογιάννη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας

Δημοτική Σύμβουλος Ακτίου - Βόνιτσας

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία