Αγγελίες    Επικοινωνία

Στη λαϊκή αγορά του Aγρινίου ο Σάκης Τορουνίδης 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην οδό Δελφών στο Αγρίνιο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Σάκης Τορουνίδης.

Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες και με παραγωγούς όπου τους τόνισε την ανάγκη για στήριξη του πρωτογενούς τομέα, ενώ επίσης αναφέρθηκε στους τρόπους προώθησης των αγροτικών προϊόντων σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο υποψήφιος Βουλευτής έγινε δέκτης παραπόνων από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς για τα προβλήματα βιοπορισμού και την δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται από τις φορολογικές επιβαρύνσεις και το υψηλό κόστος παραγωγής, αποτέλεσμα της πολιτικής που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ  Τορουνίδης στις συνομιλίες που είχε με τους παραγωγούς αναφέρθηκε διεξοδικά στο σχέδιο Ελλάδα για την αγροτική οικονομία το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει: μείωση της φορολογίας των αγροτών στο 13%, καθιέρωση ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων, αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το εισόδημα και μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία