Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Μαρία Καλπουζάνη στη Βόνιτσα για την διοργάνωση του κοινωνικού ιατρείου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμη κοινωνικό ιατρείο με δωρεάν εξετάσεις για τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας. Η εν λόγω δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Μαρίας Καλπουζάνη-Λάζαρη, Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και εντάσσεται σε σειρά άλλων παρόμοιων δράσεων που διοργανώθηκαν τους τελευταίους μήνες στον νομό.

Στο κοινωνικό ιατρείο που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Βόνιτσα, συμμετείχαν οι ιατροί αγγειοχειρουργοί Ανδρέας Λάζαρης και Βαγγέλης Αλεξίου καθώς και η ακτινολόγος Χριστίνα Παρμάκη. Η προσέλευση των κατοίκων για δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση υπήρξε εντυπωσιακή αποδεικνύοντας και την ανάγκη για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις ειδικά σε περιοχές της περιφέρειας όπου οι άμεσες υπηρεσίες υγείας αποτελούν το ζητούμενο.

Παρόντες στη εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βόνιτσας κ. Γ. Αποστολάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Π. Αποστολάκης. Η διοργάνωση υλοποιήθηκε στο κέντρο υγείας Βόνιτσας με την αμέριστη υποστήριξη των νοσηλευτριών και του διοικητικού προσωπικού.

Στο τέλος του κοινωνικού ιατρείου η κ. Μαρία Καλπουζάνη δήλωσε τα εξής: «Ως πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να παρέχουμε στους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας ενημέρωση και εξετάσεις πρόληψης στο πλαίσιο των κοινωνικών ιατρείων. Πρόκειται για μια δράση-θεσμό πλέον που ανοίγει τα φτερά του σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και έχει βοηθήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας με θέματα υγείας. Θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε για το καλό του τόπου όχι μόνο με δράσεις ιατρικού χαρακτήρα αλλά και με ημερίδες ευαισθητοποίησης για κοινωνικά ζητήματα όπως ο σχολικός εκφοβισμός, η ενδοοικογενειακή βία, ο επαγγελματικός προσανατολισμός κα. Και φυσικά θα συνεχίσουμε με συγκεκριμένες προτάσεις ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας συμβάλλοντας έτσι στον δημόσιο διάλογο όχι με λόγια αλλά με πρόγραμμα και ουσία».

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία