Αγγελίες    Επικοινωνία

Στη Ναύπακτο η Μ. Καλπουζάνη για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου συμμετείχε η Διεθνολόγος-Οικονομολόγος και Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Καλπουζάνη στη Ναύπακτο.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της περιοχής, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον χώρο διεξαγωγής της παρέλασης προς τιμήν των αγωνιστών του 21.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων η Μαρία Καλπουζάνη δήλωσε: «Σήμερα τιμούμε εκείνους που θυσίασαν την ζωή, την οικογένεια και την περιουσία τους για να είμαστε εμείς σήμερα Ελεύθεροι. Σήμερα τιμούμε τον γνήσιο Πατριωτισμό, την αστείρευτη αγάπη για την Ελλάδα, την ανιδιοτελή προσφορά σε κοινά ιδανικά και αξίες που σφυρηλάτησαν στο πέρασμα των αιώνων την εθνική μας ταυτότητα. Απέναντι σε κάθε είδους πατριδοκάπηλους και εθνομηδενιστές, οι Έλληνες πολίτες ανταπαντούν με ενότητα, αλληλεγγύη και μαζική συμμετοχή στους εορτασμούς σε όλη την Ελλάδα.

Ας παραδειγματιστούμε από την αυτοθυσία των Ηρώων του 21 για να μπορέσουμε να βρούμε την πυξίδα μας στα αχαρτογράφητα νερά των εθνικών και παγκόσμιων εξελίξεων.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία