Αγγελίες    Επικοινωνία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους πολίτες που το στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και συνολικά σε όλους εκείνους που εμπιστεύθηκαν το ΚΙΝΑΛ σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για τη χώρα, εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Αντωνόπουλος:

«Χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, φέρνοντάς με δεύτερο στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στον νομό.

Μπορεί να μην κατάφερα να διεκδικήσω μέσω του κοινοβουλίου τα συμφέροντα της Αιτωλοακαρνανίας μας, θα συνεχίσω όμως να το κάνω από κάθε μετερίζι, με κάθε τρόπο, με ανιδιοτέλεια όπως το πράττω τόσα χρόνια. Η παράταξή μας συνεχίζει ενωμένη σα μια γροθιά.

Από αυτή την εκλογική διαδικασία, κερδισμένο βγήκε το ΚΙΝΑΛ και αυτό ήταν το ζητούμενο.

Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο του κόμματος κα Φώφη Γεννηματά που με εμπιστεύθηκε, τους συνοδοιπόρους και συνυποψηφίους μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι και βέβαια όλους εσάς που με στηρίξατε με τον πιο έμπρακτο τρόπο.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας , από κάθε κόμμα, που θα μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.

Ελπίζω πάντα, πάνω και πρώτα απ’ όλα να έχετε το καλό του τόπου μας. Για αυτό να πολεμάτε. Κι εγώ θα είμαι εκεί, να στηρίζω κάθε θετική πρωτοβουλία για την περιοχή μας».

Bασίλης Αντωνόπουλος

Θρίλερ για γερά νεύρα αποτελεί η καταμέτρηση των ψήφων για τους δυο υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας που προηγούνται σε σταυρούς.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Βασίλη Αντωνόπουλο, που βρίσκονται πολύ κοντά αν και μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώνει το υπουργείο Εσωτερικών προηγείται ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Από το επιτελείο του και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν στα χέρια τους οι συνεργάτες του φαίνεται να εκλέγεται, όμως από την στιγμή που λείπουν εκλογικά τμήματα από την περιοχή του Αγρινίου και του Θέρμου, που αποτελεί τον τόπο καταγωγής του κ. Αντωνόπουλου, όλα είναι πιθανά.

Έτσι όλοι διατηρούν επιφυλάξεις για το τελικό αποτέλεσμα, που κρατά σε αγωνία τους δυο υποψηφίους.

BΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Πρώτος έκοψε το νήμα σε ψήφους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Κώστας Καραγκούνης βουλευτής της Ν.Δ. με περισσότερους  από  22.607 σταυρούς.

Ακολουθεί ο Μάριος Σαλμάς με 17.667 σταυρούς προτίμησης, ενώ την τρίτη έδρα της Ν.Δ. Αιτ/νίας καταλαμβάνει ο Σπήλιος Λιβανός με 12.309. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Γιώργος Βαρεμένος με 13.673 και Θάνος Μωραΐτης με 14.703 σταυρούς προτίμησης. Το ΚΙΝΑΛ τελικά κρατάει την έδρα καθώς κάποια στιγμή παιζόταν ένα θρίλερ αν θα τα καταφέρει, και τελικά εκλέγεται και πάλι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με 3.827 ψήφους. Επίσης σε κάποιο σημείο της καταμέτρησης είχε φθάσει πολύ κοντά του ο Βασίλης Αντωνόπουλος πράγμα που προκάλεσε μια προσωρινή ανησυχία στο στρατόπεδο Κωνσταντόπουλου. Το ΚΚΕ εκλεγεί τον Νίκο Παπαναστάση με 2.098 σταυρούς.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα προέρχονται από την καταμέτρηση σταυρών στα 526 από τα 579 εκλογικά τμήματα της Αιτ/νίας.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Συγκινημένος μπροστά σε πλήθος κόσμου μίλησε απόψε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Αντωνόπουλος στο Αγρίνιο.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου αποδείχθηκε μικρό για τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και του υποψήφιου βουλευτή, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο για το Κίνημα Αλλαγής, όσο και για τον ίδιο: «Η συγκλονιστική σας παρουσία με κάνει να θεωρώ τη νίκη δεδομένη!», είπε ο Β.Αντωνόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής υποσχέθηκε πως δε θα εγκαταλείψει ποτέ τις Αξίες και τις Αρχές με τις οποίες πορεύθηκε τόσα χρόνια και πως θα συνεχίσει να προσφέρει στους συμπολίτες και συμπατριώτες του ανιδιοτελώς, με τον τρόπο που ανέκαθεν το έπραττε: «Στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης, προσέφερα και προσφέρω καθημερινά χωρίς προσωπικά ανταλλάγματα σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Δεν ξεπούλησα τις αρχές και τις αξίες μου και αρνήθηκα δελεαστικές προτάσεις του "πολιτικού χρηματιστηρίου", στο οποίο πολλοί πρώην συνοδοιπόροι μας προσέφυγαν την τελευταία δεκαετία», τόνισε ο Β. Αντωνόπουλος, που καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τα αναξιοποίητα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας και το όραμά του για την περιοχή: «Μόνο με την εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδίου "ΕΛΛΑΔΑ", ο αγαπημένος μας τόπος μπορεί και επιβάλλεται να κάνει τα αναγκαία βήματα ανασυγκρότησης και να λάβει τη θέση που του αξίζει στο νέο παραγωγικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας», είπε μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Βασίλης Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και στη διαχρονική του πίστη και αφοσίωση σε αυτό: «Με ακούτε συχνά να αναφέρομαι στο κόμμα μας με το όνομα του ΠΑΣΟΚ. Είναι γιατί αυτό το όνομα αναφέρω από το 1974, με αυτό μεγάλωσα, σε αυτό πίστεψα και πιστεύω, όπως όλοι μας», είπε φανερά συγκινημένος.

Στη μεγάλη συγκέντρωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής, Νομάρχης και Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Βαινάς, η αντιπεριφερειάρχης Χρ. Σταρακά, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, ο κ. Καπώνης από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Στις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας βρέθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου o υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία, Βασίλης Αντωνόπουλος.

Τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα ήταν για ακόμη μια φορά αυτά που κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους κατοίκους σε Ζευγαράκι, Ματαράγκα, Παπαδάτες, Γραμματικού, Κάτω Μακρυνού, Γαβαλού , Καψοράχη και Άγιο Ανδρέα.

Αυτό που άπαντες τόνισαν ήταν πως η κατασκευή του αρδευτικού δικτύου της Μακρυνείας, ένα πάγιο αίτημα της περιοχής, πρέπει επιτέλους να τεθεί προτεραιότητα.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους κατοίκους των χωριών, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αφορούν κυρίως στην αγροτική οδοποιία, στην υδροδότηση, στην οδική σύνδεση του περιμετρικού δρόμου της Μακρυνείας με τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες καθώς και στην  οριοθέτηση και καθαρισμό ρεμάτων, ειδικά στις πληγείσες περιοχές.

«Στεκόμαστε πλάι στους κατοίκους των χωριών μας, που κρατούν με κόπους ζωντανή την τοπική οικονομία. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα χωριά μας και προσωπικά δεσμεύομαι πως, αν μου δοθεί η ευκαιρία και μέσω του κοινοβουλίου, θα θέτω τα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους τους με κάθε ευκαιρία, αναζητώντας λύσεις. Άλλωστε η ενίσχυση με κάθε τρόπο του Πρωτογενούς Τομέα αποτελεί για το ΚΙΝΑΛ προτεραιότητα», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής.

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, ενώ την Παρασκευή πρόκειται να επισκεφθεί το Θέρμο.

Με σύνθημα «Πάντα δίπλα σου», ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αντωνόπουλος πραγματοποιεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, στις 9 το βράδυ.

«Στις 7 Ιουλίου πρέπει με σοβαρότητα, με πολιτική και κοινωνική σύνεση να σχεδιάσουμε ένα στέρεο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Σε αυτή την καθοριστική πολιτική διαδικασία ζητώ τη στήριξή σας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Βασίλης Αντωνόπουλος.

Σελίδα 1 από 7

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία