Αγγελίες    Επικοινωνία

Πάτρα: Έκοψε τα χέρια του για να σπάσει τη τζαμαρία
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ξυλόφουρνος στην Λόντου έχει γίνει στόχος 4 φορές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο διαρρήκτης που χτύπησε -για μια ακόμη φορά- ξυλόφουρνο στην οδό Λόντου, γέμισε με αίματα από τα χέρια του τη τζαμαρία, το πάτωμα της μικρής επιχείρησης, ακόμη και την ταμειακή μηχανή και τις αποδείξεις που βρίσκονται σε αυτή.

Η κ. Βάσω Θεοδωροπούλου βρίσκεται σε απόγνωση. Βλέπει όπως λέει την περιοχή γύρω από τον ξυλόφουρνό της να υποβαθμίζεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και χρήση ναρκωτικών σε κοινή θέα γίνεται τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες σε παγκάκια της περιοχής.

Η κα Βάσω και οι γιοί της έχουν σκεφτεί ακόμη και το κλείσιμο του μικρού παραδοσιακού ξυλόφουρνου, εξαιτίας της παραβατικότητας που υπάρχει στην γύρω περιοχή. Ζητούν από την αστυνομία να τους προφυλάξει, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι στην κατεύθυνση πρόληψης της μικροεγκληματικότητας – όπως χαρακτηρίζονται οι διαρρήξεις και οι ληστείες σε καταστήματα.

Πηγή: dete.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία