Αγγελίες    Επικοινωνία

2019 ευχές, 2019 ευχαριστώ σε όλους εσάς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 27/12/2018

 

Του Σωκράτη Στέλλιου

 

Είχα κατά νουν να ξεκινήσω αλλιώς το τελευταίο editorial του χρόνου. Η τοπική επικαιρότητα που τρέχει και ήδη προκαλεί αλυσιδωτές αναταράξεις, προστριβές, τσακωμούς μεταξύ φίλων και συγγενών, αγωγές κ.λπ. δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους. Κάθε άλλο, ειδικά όταν αυτό το Μέσο είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας εδώ και τόσα χρόνια.

Ωστόσο επιθυμία του γράφοντος είναι να κλείσει η χρονιά σε θετικό κλίμα, ώστε να ξεκινήσει πιο ευοίωνα η νέα. Σε ό,τι μας αφορά, η ΑΙΧΜΗ θεωρούμε πως και το 2018 ανταποκρίθηκε επάξια στις απαιτήσεις σας και το εισπράττουμε από τη στήριξη των απλών αναγνωστών. Δεχτήκαμε και λάσπη, αλλά τα βουνά είναι μαθημένα από τα χιόνια, η λάσπη είναι η συνήθης αντίδραση απέναντι στην κριτική.

Για τα 23 λοιπόν χρόνια που μας κρατάτε παρέα αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα δώρο για να μπει με το δεξί η νέα χρονιά. Το γούρι μας ελπίζουμε να φέρει υγεία, τύχη και δημιουργικότητα σε καθέναν από εσάς. Μαζί με το γούρι όμως θα πάρετε και το μυθιστόρημα ενός ανθρώπου που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας. Είναι ο ίσκιος μας, ένα αποκούμπι πολλές φορές για να εκμυστηρευόμαστε τα άγχη και την πίεση της καθημερινότητας, ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο που μας κάνει την τιμή να είναι συνεργάτης μας και όχι μόνο. Είναι το βιβλίο του Rodi de Fuca, του Δημήτρη Ροδάτου με καταγωγή από την Κατοχή που εδώ και χρόνια ζει στην Ισπανία. Όμως όχι μόνο δεν ξεχνά την γενέθλια γη του, αλλά με το Κεφαλονίτικο πείσμα του (τόπος καταγωγής των προγόνων του) έχει βαλθεί να αναδείξει την ιστορία του τόπου μας.

Επιπρόσθετα, μπαίνοντας στα 24 χρόνια αποφασίσαμε να διατηρήσουμε τη συνδρομή στα ίδια επίπεδα για ένατη συνεχή χρονιά. Δηλαδή μόνο ένα ευρώ την εβδομάδα για να ενημερώνεστε σφαιρικά για τον τόπο μας.

Ευχή μας τέλος είναι το 2019 να δούμε άσπρες μέρες για το Μεσολόγγι και το νομό μας. Υπάρχουν κάποιες αισιόδοξες ενδείξεις με κορωνίδα το Πανεπιστήμιο, ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες. Απαιτείται πίεση από την πολιτική ηγεσία και φυσικά όλους εμάς.

Καλή χρονιά λοιπόν, από όλους τους εργαζομένους και συνεργάτες της ΑΙΧΜΗΣ, οι καλύτερες ευχές για ένα κόσμο με περισσότερες αξίες, σεβασμό στον συνάνθρωπο, αγάπη για τον τόπο και την πατρίδα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία