Αγγελίες    Επικοινωνία

Γράµµα στον πολιτικό νάνο, Νίκο Καραπάνο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 20/12/2018

 

Του Σωκράτη Στέλλιου

Σε συνθήκες άκρας πόλωσης και πολιτικής τρομοκράτησης οδηγεί την προεκλογική περίοδο ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και οι συν αυτώ που ασμένως και άκριτα υιοθετούν τις πρακτικές του.

Για όσους τον γνωρίζουν δεν αποτέλεσε και μεγάλη έκπληξη ο τρόπος που αντιμετώπισε την κριτική. Είναι εκδικητικός όσο δεν πάει άλλο. Όταν δεν ασπάζεσαι ανεπιφύλακτα τις μεθόδους του και τον τρόπο που κινείται είσαι οιονεί εχθρός. Όταν ασκείς κριτική είσαι ανεπιθύμητος και επιστρατεύονται διάφοροι τρόποι για να αποθαρρυνθείς.

Είμαστε στο επάγγελμα πολύ πριν εμφανιστεί ο κ. δήμαρχος στο τοπικό προσκήνιο και έχουμε ζήσει πολλές προεκλογικές περιόδους. Με την βοήθεια των αναγνωστών μας είναι πιθανό ότι θα είμαστε και μετά απ’ αυτόν που θα γυρίσει στην έπαυλή του στην Βούλα εάν δεν εκλεγεί ξανά δήμαρχος, όπως σφόδρα επιθυμεί. Κατά συνέπεια είναι εύλογη η απόφασή μας να συνεχίσουμε σταθερά στο δρόμο που γνωρίζουν όλοι: Της πάλης για τα όσα δικαιούται ο τόπος, στον καλώς νοούμενο Μεσολογγιτισμό.

Οπότε δεν πρόκειται να μας εκφοβίσουν ο κ. Καραπάνος και οι κ.κ. Σκαρμούτσος, Καρβέλης, Καραπαπάς, Παπαδόπουλος που προς δυσάρεστη έκπληξή μας έγιναν πολιτικά του υποχείρια φιμώνοντας με αγωγές εκατομμυρίων την αντιπολίτευση και το Μέσο Ενημέρωσης που όλα αυτά τα χρόνια κάνει τους μεγαλύτερους αγώνες. Η δικαστική επίθεση που ξεκίνησε ήδη του έχει γυρίσει μπούμερανγκ στην κοινωνία. Έχουμε πολλά να πούμε όμως και στο Δικαστήριο καθώς υπάρχουν άσσοι στο μανίκι μας...

Αποδεικνύει όμως δυστυχώς ο κ. Καραπάνος ότι σε πολιτικό μέγεθος είναι νάνος. Και ότι παρά τα όσα νομίζαμε τόσο καιρό, δεν έχει ούτε πολιτική ευφυΐα. Αν, παρ’ ελπίδα, φτάσει στο δεύτερο γύρο έχει βάλει ήδη απέναντί του το σοβαρό κομμάτι της αντιπολίτευσης που δεν έκανε κωλοτούμπες και θα είναι ορκισμένοι εχθροί του.

Σε ό, τι αφορά εμάς, παρότι υπάρχει καταφανής προσπάθεια φίμωσης, θα συνεχίσουμε αμερόληπτα. Θα προβάλλουμε τα θετικά του όπως κάναμε τόσα χρόνια. Αλλά τώρα που έφτασε και η ώρα του ταμείου, μετά από καλοπροαίρετη στάση 4 και πλέον ετών, θα είμαστε αμείλικτοι. Ζούμε εδώ, εδώ είναι οι οικογένειές μας, οι φίλοι μας, τα σπίτια μας. Εδώ γεννηθήκαμε, εδώ πήγαμε σχολείο και γι’ αυτό το αλωνάκι αναπνέουμε. Και, όσο περνά απ' το χέρι μας, δεν θα επιτρέψουμε να κατρακυλά άλλο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία