Αγγελίες    Επικοινωνία

Ξεκίνησαν σήμερα, το πρωί, οι δράσεις για την «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, που διοργανώνονται μετά από πρωτοβουλία της μητέρας του κας Γλυκερίας Λύτρα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την εκδήλωση «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, με τη συμμετοχή Αξιωματικών της Τροχαίας σε ομιλίες και διαλέξεις σε μαθητές, αλλά και αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διευκόλυνση της πορείας στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, μέχρι το σημείο που έχασε την ζωή του.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις με αντικείμενο την οδική ασφάλεια, από την Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, Αστυνόμο Β΄ Νικολίτσα ΤΣΕΚΟΥΡΑ σε μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου.

Κατά την εκδήλωση δωρίσθηκαν στους μαθητές, έπειτα από κλήρωση, δώδεκα (12) κράνη ποδηλάτου, που χορηγήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία IDEAL BIKES Νίκος Μανιατόπουλος.

Κατά την εκδήλωση παρέστησαν και παρέδωσαν τα κράνη στους μαθητές η μητέρα του Γεώργιου Νταγιούκλα, κα Γλυκερία Λύτρα, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δημήτριος Νούσης, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γεν. Περ. Αστ. Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμος Β΄ Ιγνάτιος Τριανταφύλλου, η Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας Αστυνόμος Β Νικολίτσα Τσεκούρα, η Διευθύντρια του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών κα Διονυσία Σμυρνή, ο Υποδιευθυντής κ. Απόστολος Τζανάτος και δάσκαλοι του ίδιου σχολείου.

Επιπλέον, σήμερα στις 18:00, στην Πλατεία Γεωργίου, με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων:

θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, ανοιχτή προς το κοινό, με βασικό ομιλητή τον Ταξίαρχο ε.α. Γεώργιο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Υπηρεσιών Τροχαίας και θα αναπτύξει ομιλία με αντικείμενο « Οδική Ασφάλεια- Ειδική Αναφορά σε τροχαία ατυχήματα της περιοχής μας και χρήση κράνους».

Θα παραστούν και θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμούς σύλλογοι μοτοσικλετιστών της Αχαΐας, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Πατρών.

Στο τέλος θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το σημείο που ο Γεώργιος Νταγιούκλας έχασε την ζωή του.

Ως Ελληνική Αστυνομία καλούμε τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα και να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα μας: Λέμε ΝΑΙ στην χρήση προστατευτικού κράνους.

 

Την Δευτέρα (30-9-2019), διοργανώνονται στην Πάτρα, εκδηλώσεις για την «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, μετά από πρωτοβουλία της μητέρας του κας Γλυκερίας Λύτρα.

Ο Γεώργιος Νταγιούκλας είχε χάσει την ζωή του σε ηλικία 17 ετών, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, με μοτοσικλέτα, κατά το οποίο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την εκδήλωση «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, με τη συμμετοχή Αξιωματικών της Τροχαίας σε ομιλίες και διαλέξεις σε μαθητές, αλλά και αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διευκόλυνση της πορείας στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, μέχρι το σημείο που έχασε την ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 30-9-2019 κατά τις ώρες 09:45-12:00:

- θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με αντικείμενο την οδική ασφάλεια, από την Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, Αστυνόμο Β΄ Νικολίτσα ΤΣΕΚΟΥΡΑ σε μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου.

- Κατά την εκδήλωση θα δωριστούν στους μαθητές (15) παιδικά κράνη, που χορηγήθηκαν από την IDEAL BIKES Νίκος Μανιατόπουλος.

Στις 30-9-2019 στις 18:00, στην Πλατεία Γεωργίου, με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων:

θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, ανοιχτή προς το κοινό, με βασικό ομιλητή τον Ταξίαρχο ε.α. Γεώργιο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Υπηρεσιών Τροχαίας και θα αναπτύξει ομιλία με αντικείμενο «Οδική Ασφάλεια- Ειδική Αναφορά σε τροχαία ατυχήματα της περιοχής μας και χρήση κράνους».

Επίσης, θα παραστούν και θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμούς σύλλογοι μοτοσικλετιστών της Αχαΐας, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Πατρών.

Στο τέλος θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το σημείο που ο Γεώργιος Νταγιούκλας έχασε την ζωή του.

Ως Ελληνική Αστυνομία καλούμε τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα και να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα μας: Λέμε ΝΑΙ στην χρήση προστατευτικού κράνους.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (18-9-2019) το πρωί, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Ιωάννη ΜΑΚΑ, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους και παράλληλα τόνισε την ανάγκη διατήρησης αρμονικής και αγαστής συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, o κ. Περιφερειάρχης, ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη για αστυνομικά θέματα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για :

Τον χάρτη της εγκληματικότητας στη Δυτική Ελλάδα,

Επεμβάσεις και δράσεις για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων,

Την βελτίωση των κτιριακών υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα.

Επιπλέον, ο κ. Περιφερειάρχης, ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ενέργειες που δρομολογούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για :

Την άμεση ανανέωση του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Δυτική Ελλάδα,

Την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα,

Την ανάπτυξη στενής συνεργασίας για τη διαχείριση θεμάτων πολιτικής προστασίας.

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (17-9-2019) το μεσημέρι, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος ΜΠΟΝΑΝΟ, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στο πολυδιάστατο έργο που έχουν αναλάβει.

Παράλληλα, o κ. Αντιπεριφερειάρχης, ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο για αστυνομικά θέματα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για:

Την εγκληματικότητα σε σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών στην Αχαΐα

Την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη της Πάτρας και την εκδήλωση δράσεων οδικής ασφάλειας

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (13-9-2019) το μεσημέρι, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.
Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους η Βουλευτής ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει.
Παράλληλα, η Βουλευτής κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο για αστυνομικά θέματα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για:
•  Τον χάρτη της εγκληματικότητας στην Αχαΐα,
•  Τις κλοπές που διαπράττονται σε βάρος πολιτών, επαγγελματιών αλλά και επιχειρήσεων (όπως διαρρήξεις, κλοπές χαλκού, κλοπές υλικών κ.α)
•  Το κυκλοφοριακό στην Πάτρα,
•  Τις εργασιακές συνθήκες των αστυνομικών,
•  Τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε οχήματα (περιπολικά και δίκυκλα) αλλά και την κατάσταση των ατομικών εφοδίων των αστυνομικών,
•  Την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Αχαΐα

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε χθες (29-8-2019) το πρωί, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Χρήστος ΤΕΓΑΣ, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Ένωσης, ΝΤΑΛΛΑ Λεωνίδα και τον Ταμία ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Αντώνιο, όπου συναντήθηκαν με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.

Τα μέλη της Ένωσης ευχήθηκαν υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος τόνισε ότι θα είναι πάντα στη διάθεση του προσωπικού και δεκτικός στις προτάσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση της καθημερινής υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων αλλά και στην ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών τους.

Παράλληλα κατά την επίσκεψη των μελών της ‘Ένωσης συζητήθηκαν και θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Σελίδα 1 από 6

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία