Αγγελίες    Επικοινωνία

Με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που χτυπά τις εργασιακές σχέσεις, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, συναντήθηκε χθες, Παρασκευή, 4/10/2019, με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Ο κ. Μωραΐτης τόνισε πως «η κυβέρνηση εντείνει την επίθεση στον κόσμο της εργασίας», λειτουργώντας «καθ' υπόδειξη του ΣΕΒ». Επεσήμανε πως το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, θα φέρει –μεταξύ άλλων- την κατάργηση των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων, την αναίρεση της επεκτασιμότητας και της υποχρεωτικότητας των κλαδικών συμβάσεων, τη μείωση του προστίμου για την αδήλωτη εργασία και την κατάργηση του νόμου της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη δήλωση των υπερωριών και την τήρηση των ωραρίων.

Παράλληλα, ανέφερε πως, πέρα από τη συμπίεση μισθών και κεκτημένων δικαιωμάτων, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να φέρει διατάξεις που προβλέπουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις αποφάσεις των σωματείων.

Τέλος, χαρακτήρισε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού για την απεργία της Τετάρτης (2/10/2019) απόδειξη «καθεστωτικής νοοτροπίας της δικής του, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας συνολικά» και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου ότι «η κυβέρνηση θα βρει απέναντί της τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής κι όλους όσους δε θέλουν η χώρα μας να επιστρέψει στον εργασιακό μεσαίωνα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

«Η κυβέρνηση εντείνει την επίθεση στον κόσμο της εργασίας.

Με το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο και λειτουργώντας -όπως πάντα- καθ' υπόδειξη του ΣΕΒ, καταργεί τις βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αναιρεί την επεκτασιμότητα και την υποχρεωτικότητα των κλαδικών συμβάσεων, μειώνει το πρόστιμο για την αδήλωτη εργασία και καταργεί το νόμο της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη δήλωση των υπερωριών και την τήρηση των ωραρίων. Έτσι, θα παγιωθεί ένας μηχανισμός συμπίεσης μισθών και κεκτημένων δικαιωμάτων.

Όμως δε σταματά εκεί: πολεμά τα συνδικαλιστικά σωματεία, επιχειρώντας να φέρει διατάξεις που προβλέπουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις αποφάσεις των σωματείων. Πρόκειται, δηλαδή, για παρέμβαση στην αυτονομία των συνδικάτων, που μάλιστα θα αφήσει τους εργαζομένους βορά σε πιέσεις και χειραγώγηση.

 Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού για την απεργία της Τετάρτης (2/10/ 2019), σύμφωνα με την οποία «οι λίγοι (που απεργούν) ταλαιπωρούν τους πολλούς» καταδεικνύει την καθεστωτική νοοτροπία τη δική του, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας συνολικά.

 Η κυβέρνηση θα βρει απέναντί της τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής κι όλους όσους δε θέλουν η χώρα μας να επιστρέψει στον εργασιακό μεσαίωνα.»

Mε αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εκτροπή του Αχελώου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 84ης Δ.Ε.Θ,  ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Ο κ. Μητσοτάκης στη Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, απάντησε σε σχετική ερώτηση πως θα προχωρήσει στην εκτροπή του Αχελώου, αλλά «σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είχε δρομολογηθεί εδώ και 40 χρόνια».

Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας του υδροηλεκτρικού σταθμού στη Μεσοχώρα. Το έργο αυτό, βέβαια, έχει απεμπλακεί από τις 2/8/2017, διότι αποσυνδέθηκε από την εκτροπή του Αχελώου, που ήταν κι ο λόγος που εμπόδιζε τη λειτουργία του.

Να σημειωθεί ότι η εκτροπή του Αχελώου έχει απορριφθεί έξι φορές από το ΣτΕ για περιβαλλοντικούς λόγους, τους οποίους η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να σεβαστεί.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει εκτιμήσει σωστά ούτε τις αρδευτικές ανάγκες της Θεσσαλίας ούτε τις περιβαλλοντικές και αρδευτικές ανάγκες της Αιτωλοακαρνανίας. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η σωστή διαχείριση του νερού. Η μείωση της αρδευτικής κατανάλωσης ανά στρέμμα. Τα έργα ταμίευσης χειμερινών απορροών στη Θεσσαλία. Η αναδιάρθρωση των καλλιεργειών.

Όλα αυτά δεν αντιμετωπίζονται με μεταφορά υδατικών πόρων, αλλά με αυστηρά μέτρα διαχείρισης.

 Στην εποχή μας υπάρχουν καλύτερες επιλογές και δεν θα έπρεπε να μπαίνουν τέτοιου είδους διλλήματα στους κατοίκους της Θεσσαλίας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, αντί να υιοθετεί σύγχρονες και πραγματικά ωφέλιμες πρακτικές διαχείρισης του νερού, συνεχίζει με τις αναποτελεσματικές και αδιέξοδες λύσεις.

Είναι ένας πολιτικός που ενώ επιθυμεί να εμφανίζεται ως "καινοτόμος" κι "εκσυγχρονιστής", δεν είναι, τελικά, (τίποτα) παρά ένας οπαδός παλαιοκομματικών αντιλήψεων."

Από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ στο ηλεκτρικό ρεύμα και, συγκεκριμένα, το πόσο αυτές επηρεάζουν τον πρωτογενή τομέα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χτύπησε τον αγροτικό κόσμο όπως χτύπησε (και θα ξαναχτυπήσει) τον κόσμο της εργασίας. Κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει στον ελληνικό λαό πόσο αφερέγγυα είναι με τις υποσχέσεις της.

Μέχρι πρόσφατα υποσχόταν στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μειώσεις στους φόρους και το κόστος παραγωγής. Όμως πράττει τα ακριβώς αντίθετα. Με το σχέδιό της για τη δήθεν σωτηρία της ΔΕΗ, το μόνο που καταφέρνει είναι να επιβαρύνει τους πολίτες που εξακολουθούν να την επιλέγουν ως πάροχο ρεύματος και, κυρίως, τον πρωτογενή τομέα καθώς οι αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα φτάνουν έως και το 13%.

Η αύξηση των τιμολογίων θα προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα και διόγκωση των χρεών των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των ΤΟΕΒ.

Αντί να τονώσει με επεκτατικές πολιτικές τον πρωτογενή τομέα και να τον καταστήσει ισχυρό μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας μας, προβαίνει σε ενέργειες που οδηγούν σε συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος και δημιουργούν ανασφάλεια για το μέλλον σε χιλιάδες αγρότες.

Η αύξηση του αγροτικό ρεύματος χωρίς άλλα αναπτυξιακά αντισταθμιστικά μέτρα αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση των τιμών των αγροτικών προϊόντων, να δημιουργήσει νέα χρέη των αγροτών προς τη ΔΕΗ, και τελικά να λειτουργήσει εις βάρος της επιδιωκόμενης ενίσχυσης της ρευστότητας της ΔΕΗ.

Για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν άνθρωποι στο «κάδρο»: υπάρχει σκληρός νεοφιλελευθερισμός κι επικοινωνιακές κορώνες.

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 11/07/2019

Ιδιαίτερη ήταν η πριμοδότηση για άλλη μια φορά των Μεσολογγιτών σε υποψηφίους που παραδοσιακά πηγαίνουν ψηλά στην σταυροδοσία, παρότι δεν προέρχονται από την περιοχή.

Στον διευρυμένο δήμο, πρώτοι αναδείχθηκαν από τα δύο μεγάλα κόμματα οι Κώστας Καραγκούνης και Θάνος Μωραΐτης ενώ στο ΚΙΝ.ΑΛ. επικράτησε το τοπικό στοιχείο με τον Γ. Αναγνωστόπουλο να προηγείται. Διαφορετικά βέβαια ήταν τα πράγματα στις τρεις δημοτικές ενότητες. Στην Δ.Ε. Μεσολογγίου ο Σπήλιος Λιβανός ήρθε πρώτος με 300 σταυρούς παραπάνω από τον Κ. Καραγκούνη και πολύ πιο πίσω ήταν ο Μ. Σαλμάς...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 11/07 σε όλα τα περίπτερα του νομού

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 11/07/2019

 

Xωρίς εκπλήξεις κυμάνθηκε η ανάδειξη των νέων βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας με τους περισσότερους να είναι παλιοί γνώριμοι πλην του νέου βουλευτή του Κ.Κ.Ε. Ν. Παπαναστάσης που αντικαθιστά μετά από πολλά χρόνια το Νίκο Μωραϊτη.

Καραγκούνης, Σαλμάς, Λιβανός, Βαρεμένος, Μωραϊτης, Κωνσταντόπουλος και Παπαναστάσης καλούνται λοιπόν να παλέψουν για την ανάσυρση του τόπου από τον πάτο τον οποίο και φυσικά έχουν επιφέρει οι επιλογές των εκάστοτε κυβερνήσεων. Εκείνο που έκανε πάντως εντύπωση ήταν η μη υπουργοποίηση ή έστω υφυπουργοποίηση κανενός από τους τρεις κυβερνητικούς και...

 

Νέα Δημοκρατία
Πρώτος των πρώτων είναι ο Κώστας Καραγκούνης, που τόνισε ότι η πρωτιά αποτελεί για τον ίδιο βαριά ευθύνη και υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, υποσχόμενος ότι θα...

ΣΥΡΙΖΑ
Με ευχαριστήρια προς όλους εκείνους τον στήριξαν σε αυτή την δύσκολη προεκλογική περίοδο και τον τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς εκτίμησαν τους αγώνες και τις προσπάθειές του, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, ξεκίνησε την δήλωσή του ο Γιώργος Βαρεμένος. Ενδεικτικά δυο από τα σημαντικότερα θέματα που δρομολογήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η δημιουργία της Γεωπονικής Σχολής στην Αιτ/νία και η επαναλειτουργία της Μαρίνας Μεσολογγίου. Σχολιάζοντας την απουσία Αιτωλοακαρνάνων από θέσεις ευθύνης στην νέα κυβέρνηση, ο κ. Βαρεμένος θεωρεί ότι αποτελεί θέμα, όμως μεγαλύτερο, κατά την

ΚΙΝΑΛ
Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που επανεκλέχθηκε, δίνοντας μια μικρή μάχη με τον Βασίλη Αντωνόπουλο, που...

ΚΚΕ
Πρώτη φορά βουλευτής ο Νίκος Παπαναστάσης, που όμως είναι μέλος του ΚΚΕ εδώ και πολλά χρόνια και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 11/07 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Ιδιαίτερη ήταν η πριμοδότηση για άλλη μια φορά των Μεσολογγιτών σε υποψηφίους που παραδοσιακά πηγαίνουν ψηλά στην σταυροδοσία παρότι δεν προέρχονται από την περιοχή.

Στον διευρυμένο δήμο πρώτοι αναδείχθηκαν από τα δύο μεγάλα κόμματα οι Κώστας Καραγκούνης και Θάνος Μωραϊτης ενώ στο ΚΙΝ.ΑΛ. επικράτησε το τοπικό στοιχείο με τον Γ. Αναγνωστόπουλο να προηγείται.

Διαφορετικά βέβαια ήταν τα πράγματα στις τρεις δημοτικές ενότητες. Στην Δ.Ε. Μεσολογγίου ο Σπήλιος Λιβανός ήρθε πρώτος με 300 σταυρούς παραπάνω από τον Κ. Καραγκούνη και πολύ πιο πίσω ήταν ο Μ. Σαλμάς. Στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτος ήρθε ο Θ. Μωραϊτης με 915 σταυρούς και ακολούθησε πολύ κοντά η Μαρία Τριανταφύλλου (891). 

Στην Δ.Ε. Αιτωλικού προηγήθηκαν οι Κ. Καραγκούνης και Θ. Μωραϊτης ενώ στις Οινιάδες οι Σταύρος Καραγκούνης από τον ΣΥΡΙΖΑ (η μητέρα του κατάγεται από το Νεοχώρι) και ο Κ. Καραγκούνης από τη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον δήμο είναι:

ΣΥΡΙΖΑ

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του Χρήστου

1.905

 

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθανασίου

1.741

 

ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου

1.698

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου

1.233

 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ευστρατίου

488

 

ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΗΡΩ του Σωκράτη

413

 

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου

392

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

306

 

ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Παναγιώτη

160

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ανδρέα

3.674

 

ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ του Διονυσίου

3.560

 

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του Γεωργίου

2.550

 

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δαμιανού

1.267

 

ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου

1.169

 

ΦΕΥΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου

848

 

ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του Γρηγορίου

298

 

ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του Νικολάου

239

 

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ - ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Βασιλείου

210

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ηλία

445

 

ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ελευθερίου

222

 

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ του Σπυρίδωνος

191

 

ΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Κίμωνα

100

 

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Παντελεήμονος

33

 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΜΑΝΤΩ) του Λάμπρου

21

 

ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ του Ιωάννη

20

 

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ) του Βασιλείου

13

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου

858

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου

566

 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ξενοφώντος

385

 

ΠΙΣΤΙΟΛΗ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ του Γεωργίου

380

 

ΦΟΥΝΤΑ ΝΙΚΗ του Νικολάου

179

 

ΚΙΤΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αθανασίου

151

 

ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Στεφάνου

121

 

ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αθανασίου

51

 

ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη

46

Κ.Κ.Ε.

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΟΣ του Αθανασίου

355

 

ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ

321

 

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Επαμεινώνδα

118

 

ΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη

63

 

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΑΘΗΝΑ του Γεωργίου

56

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Φωτίου

39

 

ΚΑΖΑΡΙΔΗ ΣΟΦΙΑ του Σωκράτη

35

 

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ορφέα

32

 

ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Ιωάννη

15

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κωνσταντίνου

31

 

ΡΗΓΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Λάμπρου

24

 

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία

19

 

ΜIΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Σπυρίδωνος

19

 

ΚΟΛΟΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου

18

 

ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Νικολάου

13

 

ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Δημητρίου

7

 

ΜΠΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου

5

Ο.Κ.Δ.Ε.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

3

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρέα

23

 

ΜΠΑΘΑ ΛΕΜΟΝΙΑ του Αθανασίου

7

 

ΚΟΚΚΙΝΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ του Δημητρίου

6

 

ΤΣΩΛΗ ΕΛΕΝΗ - ΑΝΝΑ του Νικολάου

4

 

ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ του Γεωργίου

2

 

ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Δημητρίου

1

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Σπυρίδωνα

4

 

ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου

4

 

ΓΡΙΒΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Νικολάου

1

 

ΣΑΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνα

1

 

ΚΑΡΑΜΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του Γεωργίου

0

 

ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Νικολάου

0

 

ΝΤΟΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου

0

 

ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

0

 

ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του Παντελή

0

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σπυρίδωνος

89

 

ΔΟΥΜΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του Γεωργίου

85

 

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

62

 

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του Ιωάννη

59

 

ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ευσταθίου

49

 

ΛΑΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου

31

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του Χαραλάμπους

29

Κ.Κ.Ε. μ-λ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Δημητρίου

3

 

ΛΩΛΗ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου

3

 

ΚΑΤΣΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου

2

Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Μιχαήλ

0

Ε.Π.Α.Μ.-Α.Κ.Κ.ΕΛ.

ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου

38

 

ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Χρήστου

28

 

ΜΥΛΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα

13

 

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Βλασίου

10

 

ΒΑΣΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη

4

 

ΚΑΡΑΚΟΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία

4

 

ΦΛΩΤΣΙΟΥ ΑΝΝΑ του Τηλέμαχου

2

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Δημητρίου

6

 

ΡΑΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου

6

 

ΑΜΒΡΑΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Κωνσταντίνου

5

 

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Βασιλείου

2

 

ΜΠΕΤΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Λάμπρου

2

 

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου

2

 

ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

1

 

ΜΠΑΝΙ - ΠΑΣΟΥΝΙ ΣΤΥΛΙΑΝΑ του Χαλίμ

1

ΜέΡΑ25

ΝΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Γεωργίου

157

 

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΑΓΑΠΗ του Ευαγγέλου

49

 

ΣΙΔΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Βασιλείου

34

 

ΜΙΖΑΛΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

32

 

ΜΙΚΡΟΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου

31

 

ΣΚΑΠΕΤΟΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Δημητρίου

31

 

ΜΠΟΥΡΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου

21

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

21

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Σωτηρίου

80

 

Σελίδα 1 από 8

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία