Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου.

Προέδρος εκλέχθηκε ο Γιάννης Τσώλος, ο οποίος προτάθηκε από τον δήμαρχο Κώστα Λύρο, αντιπρόεδρος ο Κώστας Δαουτίδης που προτάθηκε από την μείζονα αντιπολίτευση και τον επικεφαλής Νίκο Καραπάνο και γραμματέας ο Πάνος Νούλας που προτάθηκε από την παράταξη του Παντελή Σκαρμούτσου.

Απουσίαζε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μπιλάλης για λόγους υγείας ενώ αποχώρησε από την ψηφοφορία ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Θύμιος Γερολυμάτος ως ένδειξη αντίδρασης για την πολιτική που εφαρμόζεται γενικά στην χώρα.

Η παράταξη του πρώην δημάρχου, "Δήμος για τα Παιδιά μας", δήλωσε ότι στηρίζει τις προτάσεις για το προεδρείο. Έτσι ο κ. Τσώλος έλαβε 28 σταυρούς, ενώ ένα ψηφοδέλτιο βρέθηκε άκυρο και ένα χωρίς σταυρό. Ο κ. Δαουτίδης πήρε 20 σταυρούς και 11 ψηφοδέλτια ήταν χωρίς σταυρό. Ο κ. Νούλας πήρε 23 ψηφοδέλτια με σταυρό, ενώ βρέθηκαν 6 χωρίς σταυρό και ένα άκυρο. Από την τελευταία αυτή ψηφοφορία απείχε ο Κώστας Ρόμπολας της μείζονος μειοψηφίας.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ο κ. Τσώλος ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός και η δημοκρατία, στις συνεδριάσεις των  δημοτικών συμβουλίων, εφαρμόζοντας τους νόμους και τα προβλεπόμενα.

Ο κ. Δαουτίδης από την πλευρά του επίσης ευχαρίστησε όλους τους δημότες που τον εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο σε ψήφους, αλλά κυρίως ευχαρίστησε τους 7 συμβούλους της πλειοψηφίας που είχαν το θάρρος να  τον ψηφίσουν για την θέση του αντιπροέδρου, όπως είπε ο ίδιος.

Στην συνέχεια έγινε η ψηφοφορία για τις επιτροπές του δήμου, δηλαδή την Οικονομική και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι: Παρασκευή Πετρονικολού - Μπαλτά, Δημήτρης Κονδύλης, Χρήστος Μασαούτης, ενώ ορισμένα μέλη είναι οι: Κώστας Λύρος (πρόεδρος), Σπύρος Βασιλείου και Σπύρος Διαμαντόπουλος και από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν οι: Νίκος Καραπάνος, Σπύρος Καρβέλης, Γιώργος Καραπαπάς,

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Μέμη Γούργαρη, Γιώργος Παλιούρας και Δημήτρης Ράπτης, ενώ ορισμένα μέλη είναι οι: Αντώνης Αλετράς (πρόεδρος), Νίκος Καραπάνος του Κων/νου και Περσεφώνη Μελαχρή και από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν οι: Χρήστος Τέγας, Γιάννης Κοντός, Τάσος Σκαρμούτσος.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Αγαπητοί συνδημότες,

Καταρχήν θέλω να απευθύνω σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ που με αναδείξατε δημοτικό σύμβουλο Μεσολογγίου, με εμπιστευτήκατε για να προσπαθήσουμε να ανορθώσουμε το δήμο μας.

Η εμπιστοσύνη σας με γεμίζει με ευθύνη, αλλά υπό την καθοδήγηση του επόμενου δημάρχου μας, Κώστα Λύρου, είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την μιζέρια. Για το λόγο αυτό σας καλώ όλους την Κυριακή να δώσετε την τελική νίκη όχι μόνο στο συνδυασμό μας, αλλά κυρίως στο Μεσολόγγι επιλέγοντας την «Δημιουργική Ανατροπή».

Είναι αδήριτη η ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα, να κυματίσει και πάλι πάνω από την πόλη μας και το δήμο η σημαία της ανιδιοτέλειας και της εντιμότητας.

Από την Δευτέρα ο τόπος μας θα ανασάνει ξανά!

 Με εκτίμηση

Γιάννης Τσώλος

Ιατρός

«Πολύ καλό κλίµα»

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 18/04/2019

 

Αρκετά στελέχη της «Δηµιουργικής Ανατροπής» µε επικεφαλής τον Κώστα Λύρο βρέθηκαν το περασµένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τις εκεί εορταστικές εκδηλώσεις.

Ντίνος Γιαννόπουλος, Σπύρος Διαµαντόπουλος, Γιάννης Τσώλος έδωσαν το "παρών" θέλοντας να τονίσουν ότι...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ανακοινώσεις καθόδου

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 01/11/2018

 

Ο γιατρός Γιάννης Τσώλος και ο ασφαλιστής Κώστας Κότσαλος από το Νεοχώρι ανακοίνωσαν αυτές τις µέρες την κάθοδό τους ως υποψήφιοι στις δηµοτικές εκλογές.

Όπως είναι γνωστό σε αρκετούς, έχουν συστρατευθεί εδώ και καιρό στο πλευρό του Κώστα Λύρου θεωρώντας πως είναι καλύτερος για να αναγεννήσει τον τόπο. Οπότε και το έβγαλαν στη δηµοσιότητα σε µια περίοδο που αν και απέχουµε πολύ από τις εκλογές οι δηλώσεις και η ονοµατολογία δίνει και παίρνει...

 

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

 

Mε βαριά την αίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί για την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται ο τόπος μας, κρίνω ότι κάθε υγιής σκέψη και κάθε ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας πρέπει να εργαστεί για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας .

 Με αυτές τις σκέψεις δεν θα μπορούσα παρά από την πρώτη στιγμή να αποδεχτώ την πρόταση και να συστρατευθώ με την κίνηση του Κώστα Λύρου για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Κώστα Λύρου είναι η μόνη ουσιαστική πρόταση για την διαχείριση του Δήμου μας , πέραν και έξω από κάθε σκοπιμότητα πολιτικού "παραγοντισμού". Πρόκειται για μια καθαρή πρόταση , από έναν άνθρωπο έμπειρο , αποδεδειγμένα αποτελεσματικό , ανιδιοτελή , προερχόμενο από τις παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας μας, άνθρωπο που ξέρει να συνθέτει και όχι να διαιρεί και με μεγάλη και ειλικρινή διάθεση προσφοράς στα κοινά.

Επειδή ακριβώς κι εγώ βρίσκομαι σε απόλυτη ταύτιση με αυτές τις αρχές , δηλώνω παρών και ενεργός στο προεκλογικό αγώνα , με στόχο ένα καλύτερο Μεσολόγγι και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον γιατρό κ. Ιωάννη Τσώλο ο οποίος με υψηλή εξειδίκευση και άψογο επαγγελματισμό αντιμετώπισε την περίπτωσή μου.

Με τιμή 

Ανδρικόπουλος Γεώργιος

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία