Αγγελίες    Επικοινωνία

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (1-11-2019) το πρωί, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, κ. Σπυρίδων Μυλωνάς συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ, όπου τους υποδέχτηκε ο Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δημάρχου, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην αστυνόμευση της Δυτικής Αχαΐας.

 

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (18-9-2019) το πρωί, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Ιωάννη ΜΑΚΑ, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους και παράλληλα τόνισε την ανάγκη διατήρησης αρμονικής και αγαστής συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, o κ. Περιφερειάρχης, ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη για αστυνομικά θέματα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για :

Τον χάρτη της εγκληματικότητας στη Δυτική Ελλάδα,

Επεμβάσεις και δράσεις για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων,

Την βελτίωση των κτιριακών υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα.

Επιπλέον, ο κ. Περιφερειάρχης, ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ενέργειες που δρομολογούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για :

Την άμεση ανανέωση του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Δυτική Ελλάδα,

Την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα,

Την ανάπτυξη στενής συνεργασίας για τη διαχείριση θεμάτων πολιτικής προστασίας.

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (17-9-2019) το μεσημέρι, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος ΜΠΟΝΑΝΟ, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στο πολυδιάστατο έργο που έχουν αναλάβει.

Παράλληλα, o κ. Αντιπεριφερειάρχης, ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο για αστυνομικά θέματα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για:

Την εγκληματικότητα σε σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών στην Αχαΐα

Την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη της Πάτρας και την εκδήλωση δράσεων οδικής ασφάλειας

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (13-9-2019) το μεσημέρι, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.
Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους η Βουλευτής ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει.
Παράλληλα, η Βουλευτής κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο για αστυνομικά θέματα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για:
•  Τον χάρτη της εγκληματικότητας στην Αχαΐα,
•  Τις κλοπές που διαπράττονται σε βάρος πολιτών, επαγγελματιών αλλά και επιχειρήσεων (όπως διαρρήξεις, κλοπές χαλκού, κλοπές υλικών κ.α)
•  Το κυκλοφοριακό στην Πάτρα,
•  Τις εργασιακές συνθήκες των αστυνομικών,
•  Τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε οχήματα (περιπολικά και δίκυκλα) αλλά και την κατάσταση των ατομικών εφοδίων των αστυνομικών,
•  Την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Αχαΐα

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον 37χρονο να επιβαίνει σε αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένη πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 547 γραμμαρίων, την οποία και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησε για την μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

Συνελήφθη, σήμερα (21-4-2018) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 29χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνα σε υπόγειο διαμέρισμα, που χρησιμοποιεί ως αποθήκη ο δράστης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (6.816) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ακόμη (153) συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (7.650) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ενημερώθηκε το Τελωνείο Πατρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και λοιπών φόρων.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Σελίδα 1 από 10

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία