Αγγελίες    Επικοινωνία

Ακόμα και ο πάλαι ποτέ εθναμύντορας Αδωνις Γεωργιάδης είπε με στόμφο και κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική χώρα. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στους χιλιάδες εποίκους που έρχονται στην πατρίδα μας, δήλωσε: «Ολη η Ευρώπη είναι πολυπολιτισμική. Δεν είναι πολυπολιτισμική; Εχετε εσείς καμιά χώρα που είναι περίκλειστη και αεροστεγής στην Ευρώπη;» Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι και η Ελλάδα πολυπολιτισμική και ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «προφανώς»!

Φυσικά, όσα λέει ο κ. Γεωργιάδης δεν πρέπει να λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπ' όψιν. Πολλοί, άλλωστε, είναι εκείνοι που θυμούνται με πόσο σκαιό τρόπο επιτίθετο εναντίον του κόμματος που τώρα υπηρετεί. Ωστόσο, επειδή έχει και υπουργική ιδιότητα, πρέπει να επισημανθεί ότι όσα είπε είναι ανακριβή.

Η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Σλοβακία, αλλά και η Αυστρία μπορούν να χαρακτηριστούν χώρες «περίκλειστες και αεροστεγείς» που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πολυπολιτισμό. Αλλωστε, η σφοδρή αντίσταση που προβάλλουν στην απόπειρα της Ε.Ε. να επιβάλει μέσω της μαζικής μετανάστευσης τον εξισλαμισμό τους τις έχει φέρει απέναντι στις υπόλοιπες χώρες που ζητούν ποσοστώσεις - δηλαδή, αντί για απότομη και ραγδαία μεταβολή του εθνικού προφίλ των χωρών, τη σταδιακή αλλοίωσή τους μέσω μιας «ισόρροπης» κατανομής των μουσουλμάνων εποίκων.

Η Ελλάδα δεν είναι πολυπολιτισμική ούτε η πλειονότητα των Ελλήνων θέλει να καταντήσει έτσι - κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ψήφισαν Ν.Δ. Το κυβερνών κόμμα προτιμήθηκε από τους εκλογείς επειδή θεωρείτο λιγότερο νεοταξικό από τον αριστερίστικο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποδεικνύεται απλά μια γαλάζια εκδοχή του. Και ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για πολυπολιτισμό και ο κ. Γεωργιάδης. Αρα στο θέμα έχει πέσει «γραμμή».

Όμως, η Ελλάδα έχει και σαφή εθνικό χαρακτήρα και επικρατούσα θρησκεία, την Ορθοδοξία μας, και οι πολίτες της χώρας διαπιστώνουν με θλίψη ότι η απελθούσα κυβέρνηση και η τωρινή έχουν κοινή πολιτική στο ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού. Τα κίνητρα δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι αυτή που ενδιαφέρει τους πάντες.

πηγή: Εφημερίδα "Δημοκρατία"

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη είχαν την Τετάρτη 4-9-2019 ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Μουντάκης και ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Φώτης Πανταζής.

Στη συνάντηση τέθηκαν από τους εκπροσώπους της Ε.Ι.Ε.Τ. θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Γεωργιάδη και είναι σημαντικά για τον κλάδο μας.

Κυρίαρχο θέμα που τέθηκε στον κ. Υπουργό ήταν η διατήρηση των δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου στον Περιφερειακό Τύπο και μετά την 1η Ιανουαρίου 2021, ως τεκμήριο διαφάνειας και ενημέρωσης της αγοράς και των πολιτών.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Μουντάκης, το δημοσιονομικό κόστος δημοσίευσης των διακηρύξεων στις εφημερίδες είναι λιγοστό, καθώς το αναλαμβάνουν σχεδόν στο σύνολο του οι εργολάβοι που εκτελούν τα έργα, ενώ σημείωσε ότι «η κατάργηση της δημοσίευσης των Διακηρύξεων θα επιφέρει την κατάρρευση του εβδομαδιαίου και ημερήσιου Περιφερειακού Τύπου, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τις δεκάδες επιχειρήσεις που θα οδηγηθούν σε κλείσιμο και τους εργαζόμενους σ’ αυτές, όσο και για τις τοπικές κοινωνίες».

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ε.Ι.Ε.Τ. ότι θα μελετήσει το θέμα και θα απαντήσει άμεσα, τονίζοντας ότι βούληση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης είναι η στήριξη του Περιφερειακού Τύπου.

Ακόμα, ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. ζήτησε από τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη την συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων για αναπτυξιακές δράσεις που μπορούν να στηρίξουν τον εβδομαδιαίο Περιφερειακό Τύπο, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά θετικά, ενώ έγινε συζήτηση και για το Πρόγραμμα Κατάρτισης των εργαζομένων στον Περιφερειακό Τύπο που υλοποιεί η Ε.Ι.Ε.Τ. και αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2019.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη είχε την Τρίτη ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, σχετικά με την Μαρίνα στο Βλυχό και την Υποθαλάσσια Ζεύξη Λευκάδας – Αιτωλοακαρνανίας.

Σε συνέχεια της προχθεσινής συνάντησης με τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Ν.Δένδια, πολιτικό προϊστάμενο της Enterprise Greece, η οποία έχει αναλάβει την προώθηση της επένδυσης, ο Βουλευτής ενημέρωσε και τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ως καθ’ ύλην αρμόδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, για την πορεία της επενδυτικής πρότασης, καθώς και για τις επόμενες απαραίτητες ενέργειες. Αφού παρουσίασε τα οφέλη από την κατασκευή της Μαρίνας, ζήτησε την έμπρακτη υποστήριξη του Υπουργού για την άμεση έγκρισή της από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης επαναβεβαίωσε την πολιτική βούληση των συναρμόδιων υπουργείων να τεθεί η επένδυση για την κατασκευή της Μαρίνας στο Βλυχό άμεσα προς συζήτηση στη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, για την οποία μάλιστα εκτιμά ότι θα συσταθεί και θα ξεκινήσει τις εργασίες της μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Βουλευτής στην Υποθαλάσσια Ζεύξη Λευκάδας – Αιτωλοακαρνανίας, ως ξεχωριστού έργου, επισημαίνοντας την κρισιμότητά της, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τα διερχόμενα σκάφη. Επεσήμανε ότι το έργο θα επιτρέψει την ελεύθερη διέλευση σκαφών και αυτοκινήτων και θα αρθεί η ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών του νησιού, που υπάρχει κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιπλέον τόνισε ότι το έργο θα αποσυμφορήσει και το κέντρο της Λευκάδας, καθώς η γέφυρα θα καταλήγει σε περιφερειακό σημείο της πόλης. Ο Υπουργός εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υλοποίηση της Ζεύξης, χαρακτηρίζοντάς την ως το κορυφαίο έργο του Νομού, και συμφώνησε με τον Βουλευτή να επανέλθουν στο θέμα προκειμένου να αναζητηθούν από κοινού τρόποι υλοποίησης και μέσα χρηματοδότησης.

Το προεδρείο της Ένωσή μας, στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας γενικότερα, καθώς και για ζητήματα που μας απασχολούν σε τοπικό επίπεδο ειδικότερα, χθες (15-01-17) συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνη Γεωργιάδη, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην πόλη των Πατρών.

Στην συνάντηση αναπτύχθηκαν αναλυτικά οι θέσεις μας επί των κατωτέρω θεμάτων:

α) Η υλοποίηση των αποφάσεων του Σ.τ.Ε., αναφορικά με την αποκατάσταση των μισθολογίων μας.

β) Διευκρίνιση επί ζητημάτων εφαρμογής του νέου Ασφαλιστικού νόμου, για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε τύχει απάντησης. Στο σημείο αυτό επισημάνθηκε το θέμα του ΕΦΚΑ καθώς και η μη χορήγηση σύνταξης στις εν χηρεία, συζύγους Αστυνομικών, κάτω των 55 ετών με ενήλικα τέκνα ( αρ. 12 του νέου Ασφαλιστικού Νόμου ).

γ) Η ανησυχία μας και η θέση μας εν’ όψη της προώθησης του Νέου Ειδικού Μισθολογίου για τας στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι εναρμονισμένο με τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε.

δ) Για την υποστελέχωση των Υπηρεσιών της Περιφέρειας μας, για τις ελλείψεις στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και για το πρόβλημα στέγασης Υπηρεσιών της Περιφερείας μας.

ε) Η θέση μας επί του σχεδίου αναδιάρθρωσης η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό των δομών και της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε ενήμερος για τα ως άνω θέματα τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να επιλυθούν τονίζοντας, ειδικά για τα θέματα των αποφάσεων του Σ.τ.Ε., ότι αποτελεί δέσμευση για το κόμμα του, η υλοποίησή τους.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις προσπάθειές της προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τα δίκαια αιτήματά μας, με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και τις αξιοπρέπειάς μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος
Χρήστος Παν. Μαζαρακιώτης
Αστυνομικός Διευθυντής

Ο Γεν. Γραματέας
Ανδρέας Αθαν. Πλέσσιας
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Με επίσημο προσκεκλημένο, τον αντιπρόεδρο και τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Αμφιλοχίας.

Ο κ. Γεωργιάδης, έτυχε θερμής υποδοχής από μέλη και φίλους του κόμματος. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο π. Οδυσσέας , ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Γ. Χούτα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του τόνισε «Iστορικά είμαστε μια παράταξη που η μοίρα της είναι, να καταστρέφουν οι άλλοι την Ελλάδα και να έρχεται η Νέα Δημοκρατία να την κρατάει όρθια». Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να σχολιάσει  τις παροχές που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.
Με το πέρας των εγκαινίων παρατέθηκε στους επίσημους καλεσμένους , πλήρες γεύμα στην ταβέρνα «Μπερδέματα».
Δείτε όλη την εκδήλωση από τα εγκαίνια:

 

Πηγή: e-maistros.gr

Φίλες και Φίλοι,

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αμφιλοχίας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 μμ, στην οδό Γ. Στράτου 5, στην παραλία της Αμφιλοχίας.

Την εκδήλωση των εγκαινίων θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Β. Χούτας

Για την ΝΟ.Δ.Ε
Ο Πρόεδρος
Τσόλκας Φωτιος

 

Σελίδα 1 από 4

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία