Αγγελίες    Επικοινωνία

Εκδρομή του "Παναγία Ελεούσα" στην Λευκάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδρομών που πραγματοποιούμε, επισκέφθηκαν το πανέμορφο νησί του Ιονίου μας, τη Λευκάδα.

Ξεκινήσαμε με προσκύνημα στο Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης. Ακολούθησε ξενάγηση στο εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο, που παρουσιάζει την μακραίωνη εξέλιξη του νησιού και εντυπωσιαστήκαμε από τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Νομού της Λευκάδος.

Γευτήκαμε υπέροχο μεσημεριανό γεύμα σε ωραίο ρεστοράν της Λευκάδος. Επισκεφθήκαμε το γραφικό Νυδρί, θαυμάσαμε απέναντί του το Νησάκι Μαδουρή με το νεοκλασσικό αρχοντικό του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και απολαύσαμε το απογευματινό μας γλυκό και καφέ πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Τους νέους συνόδεψαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καθώς και εργαζόμενοι - συνοδοί.

Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας εμψυχώθηκαν, διασκέδασαν πολύ με την εμπειρία αυτή και επέστρεψαν με όμορφες εικόνες.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία