Αγγελίες    Επικοινωνία

"Οι ξένοι τρελαίνονται µε τα ελληνικά προϊόντα"
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η ΑΙΧΜΗ συνοµίλησε µε δύο µεγάλους σεφ που κατάγονται από το νοµό µας µε αφορµή την Γιορτή Τοπικών Προϊόντων Αµφιλοχίας / Μωσαϊκό γεύσεων η ελληνική κουζίνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 26/07/2018

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
m

 

 

Στην Αµφιλοχία βρέθηκαν δυο από τους µεγαλύτερους Έλληνες Σεφ προκειµένου να µαγειρέψουν µε τοπικά προϊόντα στην Γιορτή Τυριού, µαζί µε εκλεκτούς συνεργάτες τους.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μπαλωµένο και Θωµά Μπακοδήµο, µέλη της Λέσχης Αρχιµαγείρων Ελλάδας και µε µια πλούσια καριέρα στο χώρο των γεύσεων. Μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ τόνισαν την µεγάλη σηµασία της αξιοποίησης των τοπικών προϊόντων στις παραδοσιακές συνταγές και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι για την προβολή και προώθηση της Ελληνικής κουζίνας στα πέρατα του κόσµου.

 

Γιάννης Μπαλωµένος

Ζείτε και εργάζεστε στο Κογκό αλλά είστε Αιτωλοακαρνάνας….
Είµαι από τη Σπολάιτα του Αγρινίου. Ζω και εργάζοµαι στη Λαϊκή Δηµοκρατία του Κογκό τα τελευταία 2,5 χρόνια, σε ένα µεγάλο εστιατόριο 450 καθισµάτων µε διεθνή κουζίνα και πιο συγκεκριµένα Ελληνική, Γαλλική και Ιταλική. Προσπαθώ να προβάλλω την Ελληνική Κουζίνα στα πέρατα της γης και έχω πάρει από την Λέσχη Αρχιµαγείρων Ελλάδας, το «χρίσµα» του πρεσβευτή σε όλη την Ήπειρο της Αφρικής.

 

Θωµάς Μπακοδήµος

Βρεθήκατε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας για να φτιάξετε συνταγές µε τα τοπικά προϊόντα στην Γιορτή Τυριού…
Κατάγοµαι από την Στάνου Αµφιλοχίας και είµαστε εδώ για να προωθήσουµε τα τοπικά προϊόντα. Η δουλειά της Λέσχης Αρχιµαγείρων Ελλάδας είναι να προωθούµε τα Ελληνικά προϊόντα, να τα γνωρίσει ο κόσµος, να τα δουλέψουµε, να µπορέσουµε να βγάλουµε καινούργια πράγµατα και να αναδείξουµε τον τόπο µας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 26/07 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία