Αγγελίες    Επικοινωνία

Νίκος Αλιάγας: Το Μεσολόγγι για µένα είναι ταυτότητα…
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Με συγκίνηση και πολλή αγάπη µίλησε στην ΑΙΧΜΗ, για την ιδιαίτερη πατρίδα του, ο γνωστός παρουσιαστής

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 08/02/2018

 

Mε το δικό του ιδιαίτερο τρόπο εκφράζει την αγάπη του για το Μεσολόγγι ο γνωστός παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης, Νίκος Αλιάγας, μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ.

Ο Ν. Αλιάγας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην πατρίδα των γονιών του, προσκεκλημένος του δήμου για την απονομή του χρυσού κλειδιού της πόλης. Εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματά του, είπε πως βλέπει αυτόν τον μοναδικό τόπο, τον οποίο έχει κλεισμένο μέσα στην καρδιά του, επισημαίνοντας ότι οι Μεσολογγίτες είναι εκείνοι που πρέπει να τον πάρουν στα χέρια τους και να τον σηκώσουν ψηλά.

 

Να ξεκινήσουμε από τα συναισθήματά σας για την εκδήλωση προς τιμήν σας που διοργάνωσε ο δήμος Μεσολογγίου, παραδίδοντάς σας το χρυσό κλειδί της πόλης, της πατρίδας σας.

Είναι ύψιστη τιμή, αλλά είναι μεγάλη και η ευθύνη. Δεν παίρνεις ένα κλειδί σαν να παίρνεις ένα μετάλλιο ή να κάνεις ένα εξώφυλλο. Δεν παίρνεις το κλειδί μιας πόλης, που είναι η μόνη Ιερή της Ελλάδας, δεν παίρνεις όλη αυτή την παρακαταθήκη στην οποία βασίζεται ο πολιτισμός μας εδώ στον τόπο μας τόσα χρόνια, τυχαία και πας σπίτι σου και το βάζεις δίπλα από ένα τρόπαιο. Δεν είναι τρόπαιο, για μένα είναι ταυτότητα. Είναι ένα κομμάτι της ταυτότητας μου και ένας βαθύς σεβασμός και αγάπη που εκφράζεται από τον δήμαρχο, το δήμο και τους πολίτες. Είδα πολύ αγάπη σήμερα. Είδα στοιχεία της ζωής μου σε μια θεατρική παράσταση, αυτή που παρουσίασαν οι διοργανωτές. Για μένα και την οικογένειά μου, που έφυγαν από το Μεσολόγγι και τη Σταμνά, αυτό ήταν ένα μεγάλο δώρο, πολύτιμο, Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γαλλία, αλλά μέσα μου έχω σαν πυξίδα το Μεσολόγγι.

 

Παρόλο που γεννηθήκατε στη Γαλλία, συναισθηματικά ανήκετε εδώ;...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 08/02 σε όλα τα περίπτερα του νομού

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία